figure

2016: 45 jaar Paul Roescher jubileum

In 2016 bestond het familiebedrijf Paul Roescher 45 jaar. De naam Paul Roescher staat al sinds 1971 voor betrouwbaarheid, kennis van zaken en tevreden klanten. In 45 jaar tijd maakte het bedrijf een stormachtige groei mee en is het op meerdere terreinen uitgegroeid tot de allergrootste showrooms van Nederland!

45 jaar Paul Roescher: verleden en toekomst

In 1971 startte Paul Roescher zijn onderneming vanuit een kippenschuur. Het assortiment bestond de eerste jaren uit keukens, badkamers en tegels, maar is in de loop van de 45 jarige geschiedenis flink uitgebreid. Inmiddels vind de klant alles om een woning compleet in te richten onder één dak, inclusief zeer grote assortimenten vloeren, haarden en schuifdeurkasten. Het klapstuk was de opening van de grootste tegelshowroom ter wereld, de WorldTegelExpo in de Megastore in Rijssen. Ondanks al deze veranderingen blijft het bedrijf het vaste concept trouw: de klant ontvangt in één keer de laagste prijs, want de prijzen zijn al lager dan waar ook.

Jubileumprijsvraag: de winnaar van een keuken is bekend!

Het is bijna niet te geloven, maar toch is het zo: u kon t/m 30 november een echte Paul Roescher keuken winnen! De winnaar mag een gloednieuwe, op maat gemaakte keuken uitzoeken ter waarde van maar liefst € 7000,-! Daarnaast bemachtigen vier andere winnaars een aantal prachtige prijzen.

Bekijk de uitslag van de Jubileumprijsvraag >> 

Bezoek onze showrooms!

Wilt u zelf eens de Paul Roescher gastvrijheid eens meemaken? Dan adviseren wij u een afspraak te maken om onze showroom te bezoeken! Zo bent u er zeker van dat er een adviseur voor u is vrijgepland. Onze showrooms bezoeken zonder afspraak mag natuurlijk ook. De verse koffie en het huisgemaakte gebak staan voor u klaar!

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

78% beveelt Paul Roescher aan!

"We genieten van onze keuken en zullen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe keuken zeker adviseren om bij jullie te gaan kijken."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit