figure

Badkamer All Inclusive-weken

Dit jaar blaast Paul Roescher 48 kaarsjes uit! Wat in 1971 in een kippenschuur begon, is uitgegroeid tot een totaalconcept van twee Megastores met een totale oppervlakte van 17.500 m2. En wie jarig is, trakteert! Daarom pakt Paul Roescher van dinsdag 19 maart t/m zaterdag 6 april groots uit met spectaculaire All-Inclusive-badkamerweken, zowel in Apeldoorn als in Rijssen. 

De duurzame badkamer: klaar voor de toekomst

Eén van de acties heeft betrekking op een bijzondere badkamer: de energiezuinige badkamer (zoals afgebeeld), waarmee u 60 m3 water, 200 m3 gas en 75 kg CO2-uitstoot bespaart. Over besparen gesproken: om de prijs van 4.995 euro hoeft u deze duurzame badkamer ook niet te laten staan! Nog zo’n mooie actie is een complete wellness-badkamer, waarin u helemaal tot rust komt, gebruiksklaar afgeleverd en betegeld voor nog geen 10.000 euro!

Vier het feest mee!

Naast deze twee acties heeft Paul Roescher nog veel meer spetterende badkameraanbiedingen om zijn verjaardag te vieren. Vier het feest mee en kom tussen 19 maart en 6 april naar de Megastores van Paul Roescher in Apeldoorn en Rijssen. Koffie en vers gebak van onze huiskoks staan voor u klaar!

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

 

 

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

79% beveelt Paul Roescher aan!

“Men stond ons vriendelijk te woord en nam uitgebreid de tijd. Tussendoor kregen we zelfs nog eten van de kok."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit