figure

Happy Home Event

Gelukkig nieuwjaar!
Het team van Paul Roescher Apeldoorn en Rijssen wenst u een gezegend 2020 toe. Hopelijk wordt het voor u en ons een jaar met veel geluk, gezondheid en liefde. Ook in 2020 kunt u weer zo'n spectaculair eindejaarsfeest van ons verwachten, met mooie deals en volop entertainment voor het hele gezin. Graag tot ziens in 2020.

Oudejaarsfair 2019
Het was weer tijd voor de jaarlijkse oudejaarsfair bij Paul Roescher! Tijdens maar liefst vier volle dagen werden tijdens het “Happy Home Event” al uw vijf zintuigen geprikkeld met het allerbeste dat Paul Roescher te bieden heeft.  U kon zo nog mooi profiteren van de prijzen van 2019.

We hebben niet iedereen kunnen helpen
Ondanks dat iedere verko(o)p(st)er aanwezig was, konden wij door de extreme drukte helaas niet iedereen helpen.  Wij bieden hiervoor onze oprechte excuses aan. Om het goed te maken waren alle acties t/m 18 januari verlengd (behoudens uitverkochte artikelen). Graag tot snel, maak wel even een persoonlijke afspraak, zodat u zeker weet dat wij alle tijd en aandacht voor u hebben.

Maak direct een afspraak >

5 zintuigen
Omdat het traditiegetrouw erg druk was in beide Megastores, kan het zijn dat u even moest wachten totdat u geholpen wordt. Even moeten wachten was beslist geen straf, want ieder zintuig werd geprikkeld. U ging van alles proeven, ruiken, horen, voelen en vooral zien. Uniek in Europa: op enkele tienduizenden vierkante meters ziet u namelijk de mooiste keukens, badkamers, vloeren, tegels, haarden en schuifkastsystemen getoond. Iedereen slaagt in iedere prijsklasse. Strak of landelijk, industrieel of romantisch en van budget tot superluxe.

Funshopping in Apeldoorn en Rijssen
Op onze centrale binnenterrassen trof u tijdens het Happy Home Event tussen ca. 11:00 en 16:00 uur een aantal bij het thema passende presentaties. Denk hierbij aan schitterende kunstwerken, interieurgeuren en een schoonmaakspecialist. Bovendien hadden leveranciers extreme aanbiedingen op noviteiten voor onze gasten. Uiteraard werd de inwendige mens niet vergeten en ook aan de kinderen werd gedacht. Het “funshoppen” werdmuzikaal omlijst, zodat ieder zintuig daadwerkelijk geprikkeld werd.

Wanneer?
Wij kenden de volgende openingstijden van de Megastores:

Vrijdag 27 december 2019: 09:00 – 21:00
Zaterdag 28 december 2019: 09:00 – 16:30
Maandag 30 december 2019: 09:00 – 21:00
Dinsdag 31 december 2019: 09:00 – 16:00

Waar?
Paul Roescher Megastore Apeldoorn (Vlijtseweg 196)
Paul Roescher Megastore Rijssen (Plaagslagen 2)

Kosten
De toegang tot het Happy Home Event was gratis.

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

78% beveelt Paul Roescher aan!

"Wij zijn erg blij met de prachtige keuken en de badkamer. Ze hebben alle tijd voor je, en praktische ideeën. Je voelt je thuis!"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit