figure

Gezellige Oudejaarsbeurs 2017 met vlammende Oudejaarsacties

Van woensdag 27 t/m zaterdag 30 december vindt bij Paul Roescher de jaarlijkse Oudejaarsbeurs plaats. Het veelbelovende programma bestaat naast scherpe aanbiedingen ook uit leuke activiteiten, interactieve demo's, heerlijke proeverijen, live pianomuziek én een spetterende fonteinenshow met water en vuur. De Oudejaarsbeurs is de laatste buitenkans voor mensen die de prijsverhogingen van 2018 willen ontlopen.

Goedkope keukens, badkamers, tegels, vloeren, haarden en kasten

Met ingang van 1 januari 2018 hanteren onze toeleveranciers hogere prijzen. De Oudejaarsbeurs is dus uw laatste kans om de inrichting van uw woning nog te kopen voor de prijzen van 2017, maar daarnaast kunt u tijdens onze Oudejaarsbeurs ook profiteren van spectaculaire acties en extra korting op keukens, badkamers, tegels, vloeren, haarden en kasten. Een voorproefje van alle acties - die al vanaf donderdag 21 december ingaan! - vindt u alvast in onze advertentie.

Viert u het feest mee?

De Oudejaarsbeurs van Paul Roescher vindt plaats in de Megastores aan de Plaagslagen 2 in Rijssen en aan de Vlijtseweg 196 in Apeldoorn. De Megastores zijn iedere dag om 9.00 uur geopend. Woensdag 27 december duurt de Oudejaarsbeurs tot 18.00 uur, donderdag en vrijdag (28 en 29 december) is er een koopavond tot 21.00 uur en zaterdag 30 december wordt de Oudejaarsbeurs om 16.30 uur afgesloten. Het team van Paul Roescher heet u van harte welkom!

Alvast een adviesgesprek inplannen?

Wilt u ervan verzekerd zijn dat één van onze adviseurs tijdens de Oudejaarsbeurs voor u beschikbaar is? Dan raden wij u - in verband met verwachte drukte - aan om vooraf vrijblijvend een afspraak in te plannen. Houdt u er rekening mee dat de afspraak definitief is zodra wij deze aan u hebben bevestigd.


Maak een afspraak >     

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

79% beveelt Paul Roescher aan!

"De bestellingen en de afleveringen zijn met de precisie van een Zwitsers uurwerk uitgevoerd."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit