figure

Gezellige Oudejaarsbeurs met vlammende Oudejaarsacties

Van donderdag 27 t/m zaterdag 29 december en op maandag 31 december vindt bij Paul Roescher de jaarlijkse Oudejaarsbeurs plaats. Het veelbelovende programma bestaat naast scherpe aanbiedingen ook uit leuke activiteiten, interactieve demo's, heerlijke proeverijen, live pianomuziek én een verrassing op ons koffieterras. De Oudejaarsbeurs is de laatste buitenkans voor mensen die de prijsverhogingen van 2019 willen ontlopen.

Goedkope keukens, badkamers, tegels, vloeren, haarden en kasten

Met ingang van 1 januari 2019 hanteren onze toeleveranciers hogere prijzen. De Oudejaarsbeurs is dus uw laatste kans om de inrichting van uw woning nog te kopen voor de prijzen van 2018, maar daarnaast kunt u tijdens onze Oudejaarsbeurs ook profiteren van spectaculaire acties en extra korting op keukens, badkamers, tegels, vloeren, haarden en kasten. Een voorproefje van alle acties - die al vanaf donderdag 20 december ingaan! - vindt u alvast in onze advertentie.

Viert u het feest mee?

De Oudejaarsbeurs van Paul Roescher vindt plaats in de Megastores aan de Plaagslagen 2 in Rijssen en aan de Vlijtseweg 196 in Apeldoorn. De Megastores zijn iedere dag om 9.00 uur geopend. Donderdag 27 en vrijdag 28 december is er een koopavond tot 21.00 uur, zaterdag 29 december duurt de Oudejaarsbeurs tot 16.30 uur en maandag 31 december wordt de Oudejaarsbeurs om 16.00 uur afgesloten. Het team van Paul Roescher heet u van harte welkom!

Alvast een adviesgesprek inplannen?

Wilt u ervan verzekerd zijn dat één van onze adviseurs tijdens de Oudejaarsbeurs voor u beschikbaar is? Dan raden wij u - in verband met verwachte drukte - aan om vooraf vrijblijvend een afspraak in te plannen. Houdt u er rekening mee dat de afspraak definitief is zodra wij deze aan u hebben bevestigd.


Maak een afspraak >     

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

78% beveelt Paul Roescher aan!

"Nu begrijpen we waarom het ondanks de crisis toch altijd zo druk is bij jullie! Nogmaals dank!”

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit