figure

Romantische en ruime Van Heck badkamer

Deze royale badkamer van het merk Van Heck kan zó in de woonbladen. Romantiek, nostalgie, gezellig. Dat zijn wel de belangrijkste kenmerken. De subtiele kleurstellingen in combinatie met het materiaalgebruik maken dit tot een topper. Dankzij de vele opbergmogelijkheden krijgen alle verzorgingsprodukten en handdoeken een eigen plek en door de nisjes is er zelfs ruimte voor extra gezelligheid in de vorm van kaarsen. In het ruime bad zult u vermoedelijk veel tijd besteden en daarin geven wij u geen ongelijk. Het verhoogde toilet biedt riant comfort.

Eigenschappen

Filiaal
Rijssen
Kooinummer
418
Merk
Topkwaliteit
Hoofdkleur(en)
Grijs, Wit
Materialen
Hout, Keramiek
Afwerking kranen
Hoogglans
Stijlen
Landelijk
Kenmerken
Natuurlijke materialen, Onderhoudsarm
Onderdelen
Bad regulier, Kastenwand, Kraan/kranen, Plafond(s), Radiator(en), Toilet regulier, Verlichting

Disclaimer: dit zijn showroomopstellingen, die op uw specifieke wensen kunnen worden afgestemd. Informeer om teleurstellingen te voorkomen bij een showroomaanbieding vooraf altijd of deze nog beschikbaar is. De getoonde badkamers zijn exclusief tegels en accessoires. Informeer bij de tegelafdeling naar de vele interessante mogelijkheden. De getoonde prijsklasses zijn indicatief.

Afspraak maken

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht