figure

Sieger Design badmeubel met ronde vormen

Dit badmeubel van topmerk Duravit valt op door het schitterende, ronde ontwerp, van niemand minder dan het wereldberoemde Sieger Design. Vaarwel scherpe hoeken, hallo rondingen! De spiegel is ook al zo'n eyecatcher, met rondom verlichting (die meerdere standen heeft) en verwarming, zodat deze niet beslaat tijdens het douchen. Dat is nog eens slim en praktisch.

De donkere wasbak heeft een bijpassende stop en combineert uiterst fraai met het houtlook blad in beuken. U leest: wij zijn hier erg enthousiast over en hopelijk u ook. Kom deze dan snel bij ons bewonderen door een afspraak te maken met de blauwe knop onderaan de pagina.

Eigenschappen

Filiaal
Rijssen
Kooinummer
345
Merk
Topkwaliteit
Hoofdkleur(en)
Hout, Zwart
Materialen
Keramiek, Kunststof
Ontwerp(st)er
Sieger Design
Afwerking kranen
Hoogglans
Stijlen
Modern
Kenmerken
Onderhoudsarm
Onderdelen
Badmeubel, Kraan/kranen, Spiegel(s), Verlichting
Bijzonderheden
Spiegel met verwarming en verlichting.

Disclaimer: dit zijn showroomopstellingen, die op uw specifieke wensen kunnen worden afgestemd. Informeer om teleurstellingen te voorkomen bij een showroomaanbieding vooraf altijd of deze nog beschikbaar is. De getoonde badkamers zijn exclusief tegels en accessoires. Informeer bij de tegelafdeling naar de vele interessante mogelijkheden. De getoonde prijsklasses zijn indicatief.

Afspraak maken

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht