figure

Volledig symmetrisch en royaal badmeubel

Volledig in balans. Symmetrie all over. Geen lijn te veel, geen overbodige opsmuk. Zelfs doorgewinterde OCD-ers zullen dit ontwerp meer dan goedkeuren. Zonder gekheid: dit royale badmeubel heeft maar liefst vier lades met brede, hoogglans RVS grepen en twee hoogglans RVS designkranen. Weg met ochtendfiles in de badkamer door de dubbele wasbak... De spiegel is aan de bovenkant voorzien van een lichtbalk en aan de onderkant een lichtstrip. Superhandig dus. Tevens kunt u de tijd op de spiegel zien, dus te laat komen zit er niet meer in.

Eigenschappen

Filiaal
Rijssen
Kooinummer
364
Merk
Topkwaliteit
Hoofdkleur(en)
Wit
Materialen
Kunststof
Afwerking kranen
Hoogglans
Stijlen
Modern
Kenmerken
Onderhoudsarm
Onderdelen
Badmeubel, Kraan/kranen, Spiegel(s), Verlichting

Disclaimer: dit zijn showroomopstellingen, die op uw specifieke wensen kunnen worden afgestemd. Informeer om teleurstellingen te voorkomen bij een showroomaanbieding vooraf altijd of deze nog beschikbaar is. De getoonde badkamers zijn exclusief tegels en accessoires. Informeer bij de tegelafdeling naar de vele interessante mogelijkheden. De getoonde prijsklasses zijn indicatief.

Afspraak maken

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht