figure

Zeer fraai en weelderig privé-badhuis

Iedere bezoeker die deze badkamer onder ogen krijgt is onder de indruk. Echt iedereen en altijd. Dat is ook niet zo gek als je de elementen nader beschouwt. Deze personal spa heeft iets van een Romeins badhuis in zich. Dit zou in een luxe hotel niet misstaan, laat staan bij u thuis. U beschikt in deze topbadkamer over een heus toilet van Villeroy & Boch.

De robuuste badombouw met ragfijn tegelwerk van onze tegelafdeling (bedankt mannen!) breekt supermooi met de overwegend witte boventoon. De zeer bijzondere designradiator is de kers op de spreekwoordelijke taart. Wat u in eerste instantie misschien niet heeft opgemerkt is de "verscholen" douche met massagefunctie, die zich pal achter de wastafel bevindt. De dubbele uitsparing in de douchewand met glazen schotjes kan ook bijzonder geslaagd genoemd worden.

Een dagje naar de wellness was nog nooit zo dichtbij. En bereikbaar.

Eigenschappen

Filiaal
Rijssen
Kooinummer
442
Merk
Topkwaliteit
Hoofdkleur(en)
Beige, Wit
Materialen
Keramiek, Kunststof
Afwerking kranen
Hoogglans
Stijlen
Landelijk
Kenmerken
Onderhoudsarm, Wellness
Onderdelen
Bad regulier, Badmeubel, Douche, Kraan/kranen, Radiator(en), Toilet regulier
Bijzonderheden
Douche met massage stralen, Villeroy en Boch toilet.

Disclaimer: dit zijn showroomopstellingen, die op uw specifieke wensen kunnen worden afgestemd. Informeer om teleurstellingen te voorkomen bij een showroomaanbieding vooraf altijd of deze nog beschikbaar is. De getoonde badkamers zijn exclusief tegels en accessoires. Informeer bij de tegelafdeling naar de vele interessante mogelijkheden. De getoonde prijsklasses zijn indicatief.

Afspraak maken

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht