figure

Paul Roescher heeft de primeur in de energiewereld!

Investeren in lagere energiekosten loont! De CV-kachel is een fantastische sfeermaker, maar geeft net als de zonnepanelen warmte af aan de boiler. Daarmee realiseert u een besparing van 70% op uw gaskosten. Samen met de tijdelijke subsidie én de scherpe introductieprijs van Roescher is dit nu wel héél aantrekkelijk. Kom naar de showroom en vraag onze expert hoe groot uw voordeel is!

Deze hele set heeft u na 5 jaar 0 euro gekost! 

 

Terugverdientijd compleet zonneboilerpakket

Het complete zonneboilerpakket kunt u binnen slechts 5 jaar terugverdienen. Maar hoe zit dat dan?

De aanschafprijs van een complete set kost u nu geen € 10.390, maar slechts € 7.395 bij Paul Roescher. Na aanschaf en installatie ontvangt u retour aan subisidie € 1.403,-. Hierdoor kost het complete zonneboilerpakket u uiteindelijk slechts € 5.992,-

Rekenvoorbeeld: vrijstaand huis, gezin met twee kinderen*

Jan en Angelique wonen samen met hun twee kinderen Sam en Lizzy in een vrijstaand huis. Maandelijks verbruiken zij gemiddeld € 143,54 aan gas. Echter na installatie van het zonneboilerpakket ging hun gasrekening direct met € 100,- per maand omlaag, waardoor zij na 5 jaar de complete installatie hadden terugverdiend. En de daarop volgende jaren flink hebben kunnen sparen voor een mooie vakantie, een nieuwe auto en de studiebeurs voor hun kinderen.

*De besparing is per gezins- en woonsituatie verschillend. Het voorbeeld hierboven is gebaseerd op een vrijstaande woning met een gemiddeld verbruik van 2.650 m3 gas per jaar.

Wilt u weten wat de terugverdientijd is voor uw woning? Onze experts hebben meerdere berekeningen voor u klaar liggen gebaseerd op een gemiddeld verbruik van een vrijstaande woning, twee-onder-een-kap, rijtjeshuis, etc. Zij kunnen direct voor u berekenen wat de terugverdientijd is voor uw situatie.

Financiering

Heeft u interesse in een zonneboilerpakket, maar heeft u momenteel niet de financiële ruimte om het aan te schaffen? Zelfs dan kan het verstandig zijn om de investering te doen. Let op: geld lenen kost geld. U bespaart nog steeds, echter betaalt u voor het ter beschikking stellen van de lening.

Tegen 1% van de leensom per maand, kunt u al een bedrag lenen en kunt u aflossen wanneer u wilt. Hieronder twee voorbeelden:

Voorbeeld 1: u leent € 10.000,-
Leenbedrag: € 10.000,-
Rente: 1% (0,01 x 10.000 = € 100,- per maand)

Echter bespaart u tegelijkertijd ook € 100,- per maand op uw gasrekening, dus kunt u de besparing wegstrepen tegen de financiële lasten. Ziet u wel! Dat is € 0,- voor extra genieten. Zodra u het doorlopend krediet af kan lossen, is de € 100,- besparing op de gaskosten netto voor u.

Voorbeeld 2: u leent € 5.000,-
Leenbedrag: € 5.000,-
Rente: 1% (0,01 x 5.000 = € 50,- per maand)

Bespaart u tegelijkertijd ook € 100,- in de maand op uw energiekosten, dan is uw besparing (minus € 50,- lasten) direct € 50,- per maand! Zodra u doorlopend krediet kan aflossen, wordt de besparing € 100,- per maand.

Meer informatie?

Wil u ook direct gaan besparen op uw gasnota? Dat kan! Maak een afspraak met een adviseur van Paul Roescher. Wij vertellen u graag vrijblijvend wat u kan besparen en wat dat gaat betekenen voor uw situatie.

Maak een afspraak > 

 

Alle informatie op deze pagina is onder voorbehoud van wijzigingen in de regelgeving en prijsontwikkeling van gas, belastingen, subsidies, stookgedrag, etc.

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

77% beveelt Paul Roescher aan!

“Positief dat er een prijs wordt genoemd waarvoor de keuken kan worden geleverd, scherp en niet te onderhandelen omdat het scherp is."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit