figure
Bijkeukenkasten

Bijkeukenkasten

Opbergruimte heeft u nooit teveel. Keukengerei hier, flacon wasmiddel daar en ergens onderin nog extra bestek. U kent dat wel. Spullen verspreiden zich in een mum van tijd door het hele huis. Een goede bijkeukenkast is dan ook onmisbaar in ieder huishouden. In de kastenshowroom van Paul Roescher vindt u een uitgebreid assortiment aan bijkeukenkasten. Van simpele plankenkast tot de meest ingenieuze inbouwmeubels. Het is maar net aan welke wensen de bijkeukenkast moet voldoen. Neem vooral een kijkje in onze showroom om zelf te zien welke bijkeukenkast uw voorkeur heeft. Juist in onze ruim opgezette kastenshowroom krijgt u een goed gevoel van wat bij u past. Zeker met advies van onze professionele medewerkers gaat u gegarandeerd met de beste bijkeukenkast huiswaarts.

Alles weggewerkt in uw inbouwmeubels

In een gezin met kleine kinderen begrijpen wij dat u het liefst alles hoog en achter gesloten deuren wegzet. Een open kast met schoonmaakmiddelen is dan niet veilig en wekt teveel nieuwsgierigheid bij uw kinderen. Daarom is er in onze kastenshowroom volop opbergruimte in de vorm van plankenkasten, bijkeukenkasten en inbouwmeubels. Zo heeft u de mogelijkheid om gevaarlijke stoffen als wasmiddelen hoog weg te zetten, terwijl de stofzuiger netjes achter een deur verdwijnt. Eerlijk is eerlijk, niemand kijkt graag naar de draaiende wasmachine of wasdroger. Ook het witgoed kunt in onze inbouwmeubels prima kwijt. Paul Roescher heeft voor iedere bijkeuken een passende oplossing. Ongeacht de afmetingen en mogelijkheden binnen uw woonruimte. Wij zorgen ervoor dat alles stijlvol en veilig is weggewerkt.


Opbergen in stijl

Vanzelfsprekend wilt u uw bijkeuken aan laten sluiten bij de stijl van uw gehele interieur. Wanneer u een nieuwe keuken bij Paul Roescher bestelt, kunnen wij uw bijkeukenkasten in dezelfde stijl uitvoeren. Zo maakt u van beide keukenruimten één geheel. Is uw keuken hoogglans wit? Dan komen dezelfde kasten desgewenst ook in de bijkeuken. Een stoere plankenkast in uw leefkeuken? Dan plaatsen wij deze ook in uw bijkeuken. Zo doet de term bijkeuken dit vertrek in huis haast tekort.

Uw kast uit onze kastenshowroom

Geen zin in een doos vol onderdelen en net een schroefje te weinig? Dat begrijpen wij. Paul Roescher draagt dan wel de geel-blauwe kleuren, het is zeker geen bouwmarkt. De bijkeukenkasten uit onze kastenshowroom zijn van de hoogste kwaliteit en extreem laaggeprijsd. Na passend advies van onze professionele medewerkers, kunt u ervan uitgaan dat u met de juiste kast huiswaarts gaat. Wanneer u uw open kast, plankenkast of bijkeukenkast zelf wilt afhalen, bent u van harte welkom in ons magazijn in Rijssen of onze megastore in Apeldoorn. Wij begrijpen dat u niet zomaar een kast meeneemt in uw eigen auto. Wij beschikken dan ook over een eigen bezorgservice. Wij stemmen met u af wanneer we uw kast bezorgen. U kunt er daarbij vanuit gaan dat uw kast met de grootste zorg behandelen. Het enige wat u dus hoeft mee te nemen wanneer u onze kastenshowroom bezoekt, is uw eigen smaak en voorkeur.

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

77% beveelt Paul Roescher aan!

“Positief dat er een prijs wordt genoemd waarvoor de keuken kan worden geleverd, scherp en niet te onderhandelen omdat het scherp is."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit