figure
Bijkeukenkasten

Bijkeukenkasten

Wist u dat er speciale kasten zijn om uw wasmachine, wasdroger, stofzuiger, bezem en andere schoonmaakmiddelen in te verbergen? Maak kennis met de bijkeukenkasten van Paul Roescher!

Witgoedapparatuur inbouwen

Waar laten we de strijkplank, de stofzuiger, de wasmand en hoe kunnen we de wasmachine netjes inbouwen? Zelfs voor de bijkeuken heeft Roescher de juiste oplossing. Prachtige ruimteoplossingen van zware Duitse kwaliteit. Het getoonde meubel heeft zelfs een inbouwmogelijkheid voor uw wasmachine en droger. U bepaalt zelf hoeveel plankruimte of bezemkastruimte u wenst.

Het grote voordeel van een bijkeukenkast van Paul Roescher is dat onze kasten extreem laag geprijsd zijn. Kom naar één van onze showrooms in Apeldoorn of Rijssen. Er zijn tientallen verschillende bijkeukenkasten te zien met andere panelen en indelingen. Maak online een afspraak met een adviseur en ontvang een vrijblijvende offerte.

Opbergruimte in de stijl van uw keuken

Bestelt u ook uw nieuwe keuken bij Paul Roescher? Dan is het is vaak zelfs zeer goed mogelijk om bijkeukenkasten in de kleur van uw keuken uit te voeren! Trek de stijl van uw leefkeuken door in uw bijkeuken om uw droominterieur helemaal áf te maken.

Laat u voorlichten over de mogelijkheden bijkeukenkasten door de Roescher-adviseur. En: vergeet niet de maatvoering van de ruimte mee te nemen!

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

85% beveelt Paul Roescher aan!

"Na de zeer goede ervaring van het kopen van onze keuken, was het geen moeilijke keuze om voor de badkamer hier te gaan kijken"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit