figure
De schouw als middelpunt van de decembermaand

De schouw als middelpunt van de decembermaand

Het is dé plek waar menig kind vol verwachting zijn schoen zet. Waar families gezellig samen zijn en uit volle borst vrolijke liedjes zingen, en waar Sinterklaas zijn entree tot uw huis weet te vinden. We hebben het natuurlijk over de… schouw!

 

1. De schouw staat voor familietradities

Sommige objecten in uw woning brengen meteen warme gevoelens naar boven. De schouw is er daar zeker één van! Talloze herinneringen aan gezellige feestdagen en knusse winteravonden zijn onmiskenbaar verbonden aan de schouw. Wanneer een haard voor u synoniem staat voor het gevoel van ‘thuiskomen’, weet u dat de keuze voor een schouw een onmisbaar onderdeel van uw inrichting is geworden.

Schouw decembermaand bij Paul Roescher

2. Sfeermaker in uw interieur

Voor veel families vormt de schouw het middelpunt van de decembermaand. Maar dat niet alleen: een smaakvolle schouw vormt ook het middelpunt van uw woonkamer. Door te kiezen voor een schouw voegt u namelijk veel warmte en gezelligheid toe in uw interieur. Bent u op zoek naar een sfeervolle blikvanger? Wij voorzien u graag van een flinke dosis inspiratie om de juiste schouw te kiezen voor de knusse wintermaanden.

Schouw decembermaand bij Paul Roescher

3. Iedere schouw is uniek

In de showroom van Paul Roescher kunt u volop inspiratie opdoen voor de perfecte schouw. Vindt u direct een match? Dat is fantastisch! Is er geen schouw waar u meteen voor warm loopt? Ook dat is geen enkel probleem: wij bieden namelijk de unieke service waarbij u uw eigen schouw zelf kunt samenstellen. Dit doet u aan de hand van onze ‘monsterborden’. Hierop vindt u de meest gebruikte en best toepasbare steensoorten. Zo krijgt u vooraf een goede indruk van de kleur, de structuur en de tekening van het materiaal dat u kiest. Met een unieke schouw op maat als resultaat! Uiteraard houden we daarbij rekening met de afmetingen en technische eisen die aansluiten op uw woning.

Schouw decembermaand bij Paul Roescher

Kom langs in onze schouwenshowroom

Hebben deze 3 voordelen u al overtuigd om uw woning te verrijken met een schouw? Dan hebben we het nog niet eens gehad over de heerlijke geur, het knisperende geluid en de aangename warmte! 

In onze uitgebreide showroom vindt u schouwen in alle soorten, maten en stijlen. De meeste schouwen worden vervaardigd uit marmer of kalksteen. In ons aanbod vindt u ook schouwen uit de steengroeven van Spanje en Frankrijk. Deze zijn bij ons in ieder denkbaar formaat en in nagenoeg iedere steensoort te bestellen! Kom daarom gerust langs en vind de schouw van uw dromen.

Maak een afspraak

 

 

Deel dit bericht


Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

92% beveelt Paul Roescher aan!

"Al onze wensen bleken mogelijk en ook het aankoopproces was zeer prettig"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit