figure
BUDGET-Trendline keukens

BUDGET-Trendline keukens

Bent u al bekend met ons ruime assortiment aan budget keukens? De BUDGET-Trendline keukens van Paul Roescher zijn precies wat u zoekt. Daarbij wordt de beste kwaliteit van Duitse keukenfabrikanten gecombineerd met de nieuwste keukentrends. En dat alles voor een ongekend lage prijs! Een goedkope keuken kopen was nog nooit zó eenvoudig. 

Budget keukens

Altijd een keuken binnen uw budget

Budget keukensZoekt u budget keukens in de prijsklasse van € 1.400,- tot € 5.000,-? Dan bent u vast bang dat u daarvoor alleen een goedkope keuken kunt kopen die u volledig - plank voor plank - zelf in elkaar moet zetten. Gelukkig is dat niet zo, want bij Paul Roescher heeft u genoeg keuze in deze prijscategorie! Alvast een eenvoudige prijsindicatie:

  • Voor € 1.516,- heeft u al een keuken inclusief 3 apparaten.
  • Voor € 4.498,- heeft u een keuken met een compleet kookeiland, inclusief 5 apparaten.

bezoek onze showroom >


Voorgemonteerde budget keukens
Onze BUDGET-Trendline keukens worden voorgemonteerd geleverd. Het resultaat is een strakke keuken die supersnel te monteren is. Demping op deurscharnieren en uittreklades is standaard. En als kers op de taart: de kasten worden volledig in kleur geleverd, van binnen en van buiten!

Budget keukens

Voordelen van BUDGET-Trendline keukens

Het belangrijkste voordeel van BUDGET-Trendline keukens is uiteraard de voordelige prijs. U betaalt de allerlaagste prijs voor een prachtige designkeuken, voorzien van de beste kwaliteit. Daarbij kunt u zelfs kiezen uit de laatste trends op keukengebied. Maar er zijn nog meer voordelen, namelijk: 

  • U kunt simpel en snel online uw droomkeuken ontwerpen met de 3D-keukenplanner (let op: i.v.m. technische redenen is de 3D-keukenplanner uitsluitend te gebruiken via Internet Explorer).
  • U kunt de kasten van binnen en buiten in de gewenste kleur uitzoeken, zonder problemen.
  • De keukenkastjes worden compleet voorgemonteerd en op maat geleverd. Het resultaat? Een snelle en veel goedkopere montage én een strakkere keuken.
  • U heeft de keuze uit vele soorten spaanplaat en multiplex bladen.
  • U krijgt een Duitse kwaliteitkeuken voor een budgetprijs, inclusief topkwaliteit hang- en sluitwerk met softclose (dempers op laden en deuren).
  • De budget keukens van BUDGET - Trendline zijn onderdeel van de professionele organisatie Paul Roescher met al circa 45 jaar ervaring!

Een betaalbare keuken met de beste service

Budget keukens

Bij onze budget keukens kunt u rekenen op jarenlange persoonlijke service dankzij een archief van unieke orders per geleverde keuken. Ook kunt u vertrouwen op een uitermate snelle levering.

Kwaliteitsgarantie
Daarbij krijgt u 5 jaar kwaliteitsgarantie op de keuken en op veel apparatuur. De garantie op vochtbestendigheid van spaanplaat werkbladen is hierbij uitgezonderd. 

Ontwerp zelf uw droomkeuken

Speciaal voor de BUDGET-Trendline afdeling is deze website ontwikkeld: www.mijnbudgetkeuken.nl

Hier vindt u meer informatie over het concept en de mogelijkheden, meer prijsvoorbeelden én de 3D-planner om zelf aan de slag te gaan! Zo kunt u zelf uw eigen budget keukens samenstellen!

Budget keukens

Voel de kwaliteit van budget keukens!

Nu denkt u misschien dat een goedkope keuken een duurkoop is. Maar dit hoeft helemaal niet het geval te zijn. In de duurdere keukens worden er vaak gebruik gemaakt van materialen als graniet of marmer. Dit zijn mooie materialen, maar wel in een hogere prijsklasse. Onze goedkope keukens beschikken over materialen die robuust en duurzaam zijn zonder dat u inlevert op kwaliteit. 

Naast het materiaalgebruik, is Paul Roescher een van de grootste aanbieders van goedkope keukens en badkamers in Europa. Hierdoor kunnen wij scherpe prijsafspraken maken met leveranciers. Van kleine keukens tot eenvoudige keukens. En van een starterskeuken tot een studentenkeuken. Bij de BUDGET-Trendline keukens van Paul Roescher vindt u goedkope keukens in allerlei soorten en maten. Uw droomkeuken zit er gegarandeerd bij. 

De beste indruk van de kwaliteit, mogelijkheden en uitstraling krijgt u nog altijd door onze budget keukens in levende lijve te komen bekijken in de showroom. Vele opstellingen staan voor u klaar, maar ook veel kleurstalen voor kasten en werkbladen. Een kasteel van een budgetkeuken stelt u zo heel gemakkelijk samen! Kom langs, of maak een afspraak voor vrijblijvend advies! 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >