figure
BUDGET-Trendline keukens

BUDGET-Trendline keukens

Ongekend veel keuken voor een ongekend lage prijs, maar toch de kwaliteit van Duitse keukenfabrikanten: dát is het recept voor de BUDGET-Trendline keukens van Paul Roescher! Of u nu wel of geen keukenprins(es) bent, een vorstelijke maaltijd bereiden is een stuk leuker en eenvoudiger in uw eigen samengestelde droomkeuken. Laat uw kookkunsten tot grote hoogtes stijgen in een hoogstaande en goedkope designkeuken van Paul Roescher Budget-Trendline. En voel u de koning(in) te rijk in uw ideale budgetkeuken.

De mooiste voorgemonteerde keukens voor een budgetprijs!

Zoekt u een keuken in de prijsklasse van € 1400,- tot € 5000,-? En denkt u dat u daarvoor alleen een keuken kunt kopen die in platte pakken aankomt en die u volledig, plank voor plank in elkaar moet zetten? Let dan goed op: dat is niet zo!

De BUDGET-Trendline keukens van Paul Roescher zijn ongekend luxe! De kasten worden voorgemonteerd geleverd, wat resulteert in een strakke keuken die supersnel is te monteren! Demping op deurscharnieren en uittreklades is standaard. En als kers op de taart: de kasten worden volledig in kleur geleverd, van binnen en van buiten!

Voor €1516 heeft u al een keuken inclusief drie apparaten. Bent u op zoek naar een keuken met kookeiland? Voor €4498 heeft u een keuken met een zeer compleet kookeiland, inclusief vijf apparaten.

Voordelen van een BUDGET-Trendline keuken

 • U betaalt de laagste prijs voor een prachtige designkeuken. Geen keukenspecialist in Nederland levert deze mooie kwaliteit goedkoper dan wij.
 • U kunt simpel en snel online uw droomkeuken ontwerpen met de 3D-keukenplanner.
 • U kunt de kasten van binnen en buiten in de gewenste kleur uitzoeken. Er zijn dus geen losse zijpanelen nodig om de keuken van buiten in de juiste kleur te krijgen.
 • U hoeft de keukenkastjes niet zelf in elkaar te zetten. Deze worden compleet voorgemonteerd en met computergestuurde greepboringen exact op maat geleverd. Resultaat: een snelle en veel goedkopere montage en een strakkere keuken!
 • U hebt de keuze uit vele soorten spaanplaat en multiplex bladen.
 • U krijgt een Duitse kwaliteitkeuken voor een budgetprijs, inclusief topkwaliteit hang- en sluitwerk met softclose (dempers op laden en deuren).
 • U krijgt 5 jaar kwaliteitsgarantie op de keuken en op veel apparatuur (de garantie op vochtbestendigheid van spaanplaat werkbladen is hierbij uitgezonderd).
 • U vindt bij ons altijd de nieuwste trends op keukengebied.
 • Uw budgetkeuken wordt snel geleverd.
 • U kunt rekenen op jarenlange persoonlijke service dankzij een archief van unieke orders per geleverde keuken
 • U bestelt uw keuken bij keukenprofessionals: BUDGET - Trendline is onderdeel van de professionele organisatie Paul Roescher met al circa 45 jaar ervaring!

Ontwerp zelf uw droomkeuken

Speciaal voor de BUDGET-Trendline afdeling is deze website ontwikkeld:

www.mijnbudgetkeuken.nl

Hier vind u meer informatie over het concept en de mogelijkheden, meer prijsvoorbeelden én de 3D-planner om zelf aan de slag te gaan!
Zo kunt u zelf uw eigen keuken samenstellen!

Voel de kwaliteit!

De beste indruk van de kwaliteit, mogelijkheden en uitstraling krijgt u nog altijd door onze keukens in levende lijve te komen bekijken. Vele opstellingen staan voor u klaar, maar ook veel kleurstalen voor kasten en werkbladen. Een kasteel van een budgetkeuken stelt u zo heel gemakkelijk samen! Kom langs, of maak een afspraak voor vrijblijvend advies!

 

maak een afspraak >   bezoek onze showroom >

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

85% beveelt Paul Roescher aan!

“Een tijdje terug hebben we een badkamer laten installeren. Uiteindelijk kwamen we voor onze keuken weer bij Roescher kijken"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit