figure

Prijskraker

combi-voorbeeld

9.995,-

  • Badkamer -10% combivoordeel!
  • Eerste 5m2 wand- of vloertegels gratis als combi-voordeel!
  • Haard of kachel met 5% combi-voordeel
  • Vloer met 5% combi-voordeel
  • Slaapkamerkast met 10% combi-voordeel!

Een huis nieuw inrichten met uitsluitend kwaliteitsartikelen, voor nog geen tienduizend euro*! Waar kan dat nou nog? Paul Roescher maakt het voor u mogelijk, met behulp van het combi-voordeel!

Laat dit Prijskraker combi-voorbeeld maar eens goed op u inwerken. U ziet hier een keuken, badkamers, tegels, een kachel, een laminaatvloer én een schuifdeurkast voor onder de tien mille. En voor dat bedrag hult u zich in smaakvolle weelde, dat laten deze voorbeelden zien. U hebt een andere opstelling, indeling of andere kleurstelling nodig? De mogelijkheden zijn enorm! Laat u dus inspireren en kom langs voor ontwerp en deskundig advies speciaal voor uw eigen droomwoning!

De keuken: € 4892,-

Een riante uitvalsbCombi-voorbeeld 1 keuken impressieasis 
Hoe krijg je alle keukentrends van nu in één ontwerp geperst? Nou, laat dit maar aan Paul Roescher over! In dit design vindt u een schiereiland met aanzitgedeelte, een strak natuurstenen (!) werkblad, extra hoge meubelen, de koelkast en oven op hoogte, en ga maar door. Codewoord bij het ontwerpen was ‘ruimte’. Ruimte om op te bergen, maar ook om aan het eiland te zitten of te werken. De indeling en lichte kleuren geven een ruime, open aanblik. En wat gezellig; zittend aan het eiland hebt u contact met de woonkamer!

De badkamer: van € 2426,- voor € 2183,- 

Schaft u bij Paul Roescher minimaal een topkwaliteit keuken aan? En mogen wij de badkamer meeleveren? Dan ontvangt u op de badkamer 10% combi-voordeel

Tegelpakket: van € 1120,- voor € 960,- 

Wanneer u een topkwaliteit badkamer aanschaft bij Paul Roescher, dan ontvangt u van uw complete tegelpakket de eerste 5 m2 wand- of vloertegels gratis dankzij het combi-voordeel!  

Vrijstaande kachel: van € 837,- voor € 795,-

Een aanschaf op onze afdeling met haarden en kachels levert u 5% combi-voordeel op wanneer u dit combineert met de aanschaf van een keuken en een badkamer! 

Laminaatvloer: van € 684,- voor € 650,-

Ook op een vloer ontvangt u 5% combi-voordeel wanneer u eerst een topkwaliteit keuken en badkamer hebt weten te bemachtigen! 

Schuifdeurkast: van € 572,- voor € 515,-

Onze maatwerkkasten zijn standaard al zeer scherp geprijsd. Maar hebt u een topkwaliteit Paul Roescher keuken gekocht, dan levert dat op onze afdeling Schuifdeurkasten nog eens 10% combi-voordeel op!

 

Het Prijskraker combi-voorbeeld*:

 

Van:

 

Voor:

Keuken

€ 4892,-

 

€ 4892,-

Badkamer

€ 2426,-

- 10 %

€ 2183,-

Tegelpakket

€ 1120,-

5 m2 gratis

€ 960,-

Kachel

€ 837,-

- 5 %

€ 795,-

Laminaatvloer

€ 684,-

- 5 %

€ 650,-

Schuifdeurkast

€ 572,-

- 10 %

€ 515,-

TOTAAL

€ 10531,-

- € 536,- 

€ 9995,-

 

TIP: spreekt dit combi-voorbeeld u aan? Print dan deze pagina en neem 'm mee naar de showroom! 

maak een afspraak >   bezoek onze showroom >

 

 

* Alle prijzen zijn incl. bezorging en BTW, exclusief montage.
* De afbeeldingen zijn bedoeld ter indicatie - er kunnen geen rechten aan worden ontleend.
* De prijzen zijn exclusief afgebeelde accessoires, waaronder de keukenkraan