figure

Coronavirus

Rijssen/Apeldoorn, 29 juni 2021

Geachte klant/relatie,

U bent van harte welkom in onze winkels in Apeldoorn en Rijssen. Uw en onze gezondheid en veiligheid blijven prioriteit nummer 1. Hierbij vragen wij u om samen met ons te letten op de volgende zaken:

  1. De RIVM-voorschriften dienen nageleefd te worden
  2. Bij Corona-gerelateerde klachten wordt u verzocht niet te komen en uw afspraak te verzetten
  3. Er worden geen handen geschud
  4. Probeer 1,5 meter onderlinge afstand tot elkaar te waarborgen, waarbij mondkapjes niet verplicht zijn (maar wel mogen)
  5. Bij binnenkomst gelieve uw handen met de aangeboden gel te desinfecteren
  6. Zorg er samen met uw verko(o)p(st)er voor dat het gesprek plaatsvindt aan een tafel met een plexiglazen tussenschot. Spreek elkaar hier gerust vriendelijk op aan als dit niet mocht gebeuren en u dit toch wenst.
  7. Houd met maximaal 2 personen een gesprek met uw verko(o)p(st)er en laat uw overige gasten even op een andere plek wachten, zoals het restaurant. Er is gratis WiFi, veel leesvoer en er worden drankjes met wat lekkers aangeboden.
  8. Onze schoonmaakploeg reinigt contactpunten (zoals deurkrukken en toiletten) extra vaak

Bij bezoek aan huis (servicebezoek, inmeten, levering & montage) gelden punten 1 t/m 4. Bij bezoek van leveranciers aan onze filialen gelden punten 1 t/m 5. Samen kunnen we het, mogen wij op elkaar rekenen?

Leveringsuitdagingen

Helaas heeft ook onze branche te maken met de negatieve gevolgen van het Coronavirus. Het kan zijn dat uw bestelling buiten onze invloed om later of incompleet bij u of ons binnenkomt. Wij zijn hierbij volledig afhankelijk van onze leveranciers, die hier uiteraard alles aan doen om dit tot een absoluut minimum te beperken. Wij vragen uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie en voor onze medewerk(st)ers, die alles in het werk stellen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Wij danken u hartelijk voor uw begrip en medewerking.

#blijfgezond #pasopelkaar #samenishetmogelijk

Hoogachtend,

Directie Paul Roescher