figure
Elektrische haarden

Elektrische haarden

Elektrische haarden en kachels zijn bijna niet van "echt vuur" te onderscheiden. Het uiterlijk imiteert dat van de hout gestookte of gasgestookte haarden. Een elektrische haard van Paul Roescher is verkrijgbaar in vriendelijk klassiek of in een modern design, zodat deze altijd in en bij uw interieur past.

Deze sfeermakers worden eenvoudig aangesloten op het lichtnet van 220 volt en u heeft dus ook geen rookkanaal nodig. Makkelijker en voordeliger kan het niet. De warme gloed? Deze haarden hebben de mogelijkheid tot een beperkte warmteafgifte, die steeds beter is ontwikkeld. Zeker in combinatie met een goed geïsoleerd huis is de warmte van deze haarden zeer aangenaam.

Kom de elektrische haarden bij Paul Roescher bekijken en aanraken. U bent van harte welkom in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Onze haardenexperts adviseren u graag over de verschillende modellen en mogelijkheden. Maak hieronder een afspraak voor vrijblijvend deskundig advies.

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

75% beveelt Paul Roescher aan!

“Wij zijn zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid van het personeel."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit