figure

Engelse keukens

Engelse keukens zijn uniek en hebben karakter. In uw eigen Engelse keuken is het bereiden van een Engels ontbijt een feest. Ook het bereiden van ‘fish and chips’ wordt nog leuker. Kortom: een Engelse keuken geeft sfeer en geeft uw recepten nog meer smaak. Wat is uw culinaire hoogstandje?

Engelse keuken met een klassieke uitstraling

Karakteristiek

Engelse keukens staan bekend om hun karakteristieke uitstraling. Door de toevoeging van typisch Engelse ornamenten, gepatineerde randjes, kraalmotieven of een bronzen kraan wordt uw keuken helemaal in de Engelse stijl gegoten. Om uw Engelse keuken helemaal af te maken kunt u nog kiezen voor bloemetjes behang, een typische Engelse uitstraling. Door de oneindige mogelijkheden in motieven, accessoires en toebehoren is geen enkele Engelse keuken hetzelfde. U bent verzekerd van een unieke keuken en u haalt een echte eyecatcher in huis. Puur vakmanschap en maatwerk staan centraal bij het ontwerpen van Engelse keukens.

Een uitdagende Engelse keuken voor de echte liefhebber

Fornuis in Engelse stijl

Combinatie van modern en klassiek

Engelse keukens wordt veelal getypeerd als landelijk en sprookjesachtig, met een typerende moderne uitstraling. Een Engelse keuken is namelijk klassiek en romantisch, maar beschikt wel over de nieuwste montage- en afwerkingstechnieken. Daarnaast kunnen Engelse keukens worden voorzien van een prachtig Engels fornuis om de Engelse stijl helemaal compleet te maken.

Contact

Bij Paul Roescher bent u verzekerd van een kwalitatief hoogstaande keuken tegen een scherpe prijs. Dus bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een Engelse keuken? Bezoek dan één van onze Megastores in Rijssen of Apeldoorn. Vergeet niet een afspraak te maken, zo bent u verzekerd dat u goed wordt geholpen. Uiteraard kunt u ook gewoon kijken en inspiratie opdoen. U bent van harte welkom!

 

maak een afspraak >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

72% beveelt Paul Roescher aan!

"Voor een nieuwe keuken zijn we naar Apeldoorn afgereisd. Bij Paul Roescher werden we goed geadviseerd en vonden we wat we zochten."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit