figure

Slechts 108 keukens op 27/11 voor actieprijs

Gouden kans
Paul Roescher sluit zijn gouden jubileum met een knaller af. Once in a lifetime doet zich die ene gouden kans voor om de meestgekozen, populairste keuken vast te leggen voor een ongelooflijke vanafprijs.

€18.750  €7995 (3 hoge kasten, 8 apparaten)
€22.095  €9740 (4 hoge kasten zoals getoond, 9 apparaten)

Dat is bijna 60% voordeliger dan elders!

Een keuken zoals wij hem zelf uit zouden kiezen
Onze designers zijn het erover eens: dit is de mooiste en fraaiste van allemaal! De huiskok selecteerde de meest geavanceerde profi-apparatuur. Samen met onze leveranciers creëerden wij vervolgens de meest onweerstaanbare deal, waarvan er op vertoon van een Gouden Ticket slechts 108 beschikbaar komen.

Demo's zaterdag 27 november
Op zaterdag 27 november worden in onze showroom in Rijssen deze bijzondere keuken in 3 groepen/tijdvakken live aan u gepresenteerd. Voor iedere groep is een beperkt aantal Gouden Tickets beschikbaar (1 ticket per 2 personen).

Corona-proof
Paul Roescher neemt uw gezondheid en veiligheid bijzonder serieus. Uw bezoek is gelukkig Corona-proof en wij volgen de RIVM-voorschriften. Er is voldoende desinfecterende handgel voorhanden en onze interieurverzorgsters houden alles vooraf en tussentijds goed schoon. De zitplaatsen zullen 1,5 meter tussenruimte hebben en de dag zal om 18:00 eindigen.

Het kost u weinig tijd
Normaliter duurt een gesprekt met een adviseur een paar uur, maar om de doorstroom goed te laten plaatsvinden en om die ene dag zoveel mogelijk klanten te kunnen helpen, duurt deze nu slechts ca. 30 minuten.

Laat uw keuken voor de actieprijs vastleggen
Na de presentatie kunt u uw keuken bij een voor u klaarzittende verkoper laten vastleggen. Hierin worden zaken als frontkleur, werkblad en opstelling met u bepaald. In een later stadium worden de puntjes op de i gezet, zoals de leverweek.

Aanvullende informatie
Bekijk het hele programma en de actievoorwaarden hier.

1: vraag de uitgebreide brochure aan

Vraag de uitgebreide digitale brochure van deze Keuken van het Jaar 2022 aan door een mail te sturen naar event@paulroescher.nl. U krijgt meteen een automatisch antwoord met hierin de link naar de digitale brochure in PDF-formaat. Ontvangt u deze niet binnen 5 minuten, controleer dan uw spambox (ongewenste mails). Bent u na het lezen hiervan ook overtuigd dat dit uw keuken wordt? Vraag dan één van de slechts 108 Gouden Tickets aan,  want zonder krijgt u deze deal helaas niet te pakken...

2: vraag uw Gouden Ticket aan

U heeft een Gouden Ticket nodig om van deze eenmalige actie te kunnen profiteren. Met uw aanvraag verklaart u zich akkoord met de voorwaarden.

De inschrijving is gesloten.