figure

Franse keukens

Keukens in Franse stijl lijken veel op de typisch boeren keukens uit Nederland. Een rustieke uitstraling met diverse sierranden zijn typerend voor een Franse keuken. Frankrijk staat bekend om haar bourgondische levensstijl en lekker eten hoort daarbij. Een mooie Franse keuken mag dan niet ontbreken.

Maak een afspraak

Authentieke sfeer

In Franse keukens wordt over het algemeen een authentieke sfeer gecreëerd. De warme kleuren van het werkblad, de met zorg uitgekozen pastelkleuren en de verschillende decoratieve elementen maken Franse Keukens echt gezellig. Kies bijvoorbeeld voor een eikenhouten of kersenhouten werkblad en decoratieve elementen als glazen vitrines en bordenrekken. U maakt uw Franse keuken precies zo authentiek en gezellig als dat u zelf wilt.

Franse keuken

Franse keukens met een Mediterrane sfeer

Een mediterrane huisstijl is steeds populairder. Zachte, warme kleuren en gebruik van natuurlijke materialen stralen zuidelijke flair uit. Veel keukenmerken hebben rijk versierde keukenkastjes van de mooiste houtsoorten. Samen met een aanrechtblad van natuursteen geeft dit de franse keuken een zuidelijk effect.  De wanden van de franse keuken zijn vaak van metselwerk of van tegeltjes die zo min mogelijk bewerkt zijn. Het kan een mooi zuidelijk effect geven om Portugese tegels te gebruiken.  

Franse keuken Paul Roescher


Ontwerp zelf uw Franse keuken bij Paul Roescher

Wilt u zelf uw franse keuken ontwerpen? Ook dat kan bij Paul Roescher. Onze keukenspecialisten en adviseurs staan voor u klaar om u van degelijk advies te voorzien. Kies zelf de materialen die u mooi vindt en kies bijpassende tegels geheel naar uw smaak. Wilt u meer weten over het zelf ontwerpen van een keuken

Kom naar onze showroom

Op onze website vindt u verschillende foto’s van Franse keukens. Om onze Franse keukens live te bezichtigen en meer inspiratie op te doen verwelkomen wij u graag in één van onze Megastores. Onze adviseurs staan u graag te woord over de mogelijkheden voor een Franse keuken.

 

maak een afspraak >   bezoek onze showroom >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

73% beveelt Paul Roescher aan!

"Bij Paul Roescher blijven ze op elk moment aandacht geven. Dus ook na het tekenen van het contract, na de betaling."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit