figure
Gasgestookte / elektrische haarden

Gasgestookt / Elektrisch

Haal de sfeer van een brandende kachel in huis. Lekker met het gezin om de haard bijpraten of bijkomen met een goed glas wijn en een boek. Wilt u wel een haard of kachel in uw huis, maar niet met haardblokken sjouwen. Dan is een elektrische haard of gashaard echt iets voor u. Een elektrische haard activeert u heel eenvoudig door de stekker in het stopcontact te steken en de schakeler aan te zetten. De kunstmatige vlammen zijn direct zichtbaar. Ook een gashaard is eenvoudig aan en uit te schakelen en wordt aangesloten op de reguliere gastoevoer van uw woning.

Voor- en nadelen

En gashaard of elektrische haard heeft een aantal voordelen t.o.v. een houtkachel. Een houtkachel geeft de pure beleving van het knisperende haardhout, hoewel een elektrische haard of gashaard weer makkelijker in gebruik is. Alle kachels zijn sfeervol, de keuze is aan u! Wij helpen u uiteraard graag bij uw keuze.

+ Geen gesjouw met haardhout
+ Geen rookkanaal
+ Eenvoudig aan/uit te schakelen

- Andere beleving dan houtgestookt
- Relatief minder warmte dan houtgestookt

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze elektrische haarden of gashaarden? Kom dan naar onze haardenshowroom. U kunt eenvoudig alle modellen bekijken en vergelijken. Voor het antwoord op al uw vragen kunt u natuurlijk ook een vrijblijvende afspraak met onze productspecialist maken. Hij helpt u graag!

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

77% beveelt Paul Roescher aan!

"Wij zijn erg blij met de prachtige keuken en de badkamer. Ze hebben alle tijd voor je, en praktische ideeën. Je voelt je thuis!"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit