figure
Gashaarden open/gesloten

Gashaarden open/gesloten

Een gashaard van Paul Roescher combineert de warmte en sfeer van een karakteristiek houtvuur met het gemak van een moderne gashaard. Naast de veiligheid en flexibiliteit geven gashaarden door middel van een hypermoderne afstandsbediening een hoop bedieningsgemak. Eén druk op de knop van de afstandsbediening en de gashaard gaat al aan. Hét alternatief voor wie niet toekomt aan het kopen en opslaan van hout. Laat u adviseren door onze adviseurs en vraag naar de laagste prijs voor uw gashaard.

U vindt bij Paul Roescher gashaarden in alle verkrijgbare modellen: hoekmodellen, driezijdige modellen, frontmodellen, tunnelmodellen, vrijstaande modellen en roomdividers. Uitgestald staan modellen van diverse topmerken: Element4, Dru, Helex, Faber, M-Design, Barbas, Nestor Martin en meer. Welkom in de grootste gashaarden showroom van Nederland!

Open gashaarden

Net als een open haard die met houtblokken wordt gevoed kijkt u bij een open gashaard direct op de vlammen. In een open gashaard gaan diverse beveiligingssystemen om een schone atmosfeer in de leefruimte te garanderen. Zo wordt elke open gashaard beveiligd door een 'oxypilot'. Dit is een zuurstof gevoelige waakvlam, die bij eventueel terugstromen van rookgassen het toestel direct uitschakelt.

De verbrandingsgassen van de gashaarden bevatten geen vaste deeltjes. Bij het branden van de gashaard kan er dus geen roet of zwavel in de atmosfeer terecht komen - wél zo milieuvriendelijk!

Gesloten gashaarden

Gesloten gashaarden van Paul Roescher kunnen vrijwel in ieder kamer worden geïnstalleerd. Deze gashaarden halen de zuurstof niet uit de woonruimte zelf, maar vanuit de buitenlucht via een concentrisch kanaal.

Bij dit dubbelwandige concentrische rookkanaal worden de rookafvoergassen (smerige gassen) door de binnenste buis veilig afgevoerd naar buiten toe. Tegelijkertijd wordt door de dubbele wand de verse lucht aangevoerd. Dit is dan ook één van de meest veilige verbranding-systemen. Hierdoor zijn gashaarden met een gesloten systeem uitermate geschikt voor woningen met mechanische ventilatie.

Het aan- en afvoerkanaal kan op een gevel of dakuitmonding worden aangesloten. Uiteraard kan de haard ook via een bestaand schoorsteenkanaal aangesloten worden. Gesloten gashaarden kunnen tot en met 5 meter horizontaal versleept worden, waardoor u grote keuzemogelijkheden heeft waar u de gashaard zou willen plaatsen.

Advies nodig over open en gesloten gashaarden?

Maak voor deskundig advies gerust een vrijblijvende afspraak met onze specialist. Hij adviseert u graag over de open of gesloten haard die het best bij u past!

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

77% beveelt Paul Roescher aan!

"... Laat de winter maar komen, wij zijn er klaar voor!”

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit