figure
Gigategels | WorldTegelExpo

Gigategels - 's werelds grootste grootformaat tegels!

Hebt u grote oppervlakken die u wilt bekleden met stijlvol, sterk, onderhoudsvriendelijk en praktisch materiaal? Bekleed dan uw vloer of uw wand met het nieuwste op het gebied van tegels: de gigatels! De gigategel is overtreffende trap in de wereld van XXL-tegels. Deze enorme tegels zijn vanwege hun afmetingen erg geschikt voor gebruik in grote (openbare) ruimten of zelfs als gevelbekleding voor gebouwen!

Afdeling voor architecten en designers

Uiteraard kunnen gigategels worden toegepast in woningen, maar vanwege de uitzondelijk grote maten zullen de meeste gigategels hun weg vinden naar grotere gebouwen en ruimten. Daarom richtte Paul Roescher een afdeling in speciaal voor architecten en projectontwerpers! Op deze afdeling vindt u een grote keus aan gigategels tentoongesteld - in hun volle formaat! Uiteraard kunt u als particulier hier ook gewoon terecht (en al onze prijzen altijd inclusief BTW)!

Hoe groot is een gigategel?

De afmetingen van een gigategels zijn (zoals de naam al aangeeft) gigantisch. Hierbij een lijstje van van veelvoorkomende maten van de nieuwste gigategels:

Rechthoekig: 180 x 60 cm, 240 x 80 cm, 240 x 120 cm, 300 x 100 cm, 320 x 160 cm

Mocht u het zich afvragen: XXL- en gigategels worden gelegd met behulp van robots!

Kom naar Rijssen voor de grootste gigategels ter wereld!

Op maar heel weinig plaatsen kunt u gigategels in hun volle formaat zien. In de WorldTegelExpo in Rijssen vindt u niet alleen deze tegels in hun volledige afmeting, u vindt er een compleet assortiment uitgestald!  De afdeling Giga&XXL-tegels biedt in totaal keuze uit meer dan 1000 soorten grootformaat tegels - voor de laagste prijzen! Wilt u keuze uit het grootste assortiment gigategels ter wereld voor de laagste prijs? Dan bent u meer dan welkom in de WorldTegelExpo van Paul Roescher!

Let op: voor de afdeling Giga&XXL-tegels en de BUDGET-tegel cash&carry komt u naar Paul Roescher megastore Rijssen.
In Paul Roescher megastore Apeldoorn vindt u een zeer uitgebreide afdeling Wand&Vloer tegels (met meer dan 5000 typen tegels!)

Maak dus snel een afspraak, of kom gewoon langs!
De koffie staat klaar!

 

maak een afspraak >   bezoek onze showroom >

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

95% beveelt Paul Roescher aan!

"Voor een nieuwe keuken zijn we naar Apeldoorn afgereisd. Bij Paul Roescher werden we goed geadviseerd en vonden we wat we zochten."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit