figure
Onze haardenshowroom

Haarden

Naast beeldbellen nu ook bezoek aan huis!

Onlangs introduceerden wij beeldbellen met uw adviseur(s), zodat u toch verder kon gaan met uw (ver)bouwplannen. Met een VEILIG bezoek aan huis gaan wij weer een stap verder en kunt u voorbeelden bij u thuis bewonderen en tegelijk uw adviseur raadplegen. Lees snel verder en plan meteen uw afspraak.

Maak Afspraak >

-----

LET OP: onze haarden bevinden zich tijdelijk alleen in ons filiaal in Rijssen, niet in Apeldoorn.

Het is heerlijk om bij een vlammenspel te zitten. De dansende vlammetjes blijven de aandacht trekken. Het is alsof ze leven. Je krijgt er nooit genoeg van!

Daarbij is het besparen op energiekosten een hot item. Steeds meer mensen gaan op zoek naar alternatieve verwarmingsbronnen ter vervanging van hun kostenvretende centrale verwarming. Haarden en kachels zijn zelden zo in geweest, want een sfeerhaard is een grote trend in Nederlandse huishoudens. Hoog tijd voor een overzicht, want de mogelijkheden bij Paul Roescher zijn enorm.

Gratis advies? Maak een afspraak!

Er zijn veel verschillende typen haarden, welke kiest u? Maak een afspraak voor gratis advies op maat bij Paul Roescher. U kunt nu vrijblijvend profiteren van een persoonlijk adviesgesprek bij Paul Roescher. Neem eventueel een bouwtekening van uw huis mee. Wij nemen alle tijd om u zo goed mogelijk te adviseren en u de beste aanbieding te geven. Let op: de haarden bevinden zich met name in onze showroom in Rijssen.

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

77% beveelt Paul Roescher aan!

"Nu de keuken geleverd is, hebben we bevestigd gekregen dat Roescher de juiste keuze is."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit