figure
Haardplateaus

Haardplateaus

Een haard is een sfeervolle aangelegenheid in uw huis. Om het plaatje helemaal compleet te maken kunt u kiezen om de haard af te werken met een plateau. Een haardplateau is de moderne variant van een schouw. Een haardplateau is een product van (natuur)steen en wordt altijd voor u op maat gemaakt. Bij Paul Roescher staan er tientallen haardplateaus voor u opgesteld om u te inspireren.

Soorten en maten haardplateaus

Haardplateaus zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en soorten natuursteen. Denk bijvoorbeeld aan kalkzandsteen of marmer. Ook de betonlook is een veelgemaakte keuze. De plateaus zijn verkrijgbaar in diktes van 2 tot 40 cm. Zoals u begrijpt zijn er eindeloos veel variaties. Wanneer u interesse heeft in een haardplateau maken wij voor u een tekening op maat. 

Kom naar onze showroom voor de mooiste haardplateaus

Wilt u ook een plateau voor uw haard? Kom dan naar één van onze megastores in Apeldoorn of Rijssen. Onze megastores zijn uitgerust met een haardenshowroom van ruim 1.800 m². Maak gerust een vrijblijvende afspraak en laat u inspireren en adviseren door één van onze haardenspecialisten. U bent van harte welkom!

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

77% beveelt Paul Roescher aan!

"Kwaliteit en prijs waren bij ons doorslaggevend.”

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit