figure
PVC vloeren

HDF click PVC

HDF click PVC, ook wel PVC laminaat genoemd, is een clicksysteem met een HDF of MDF ondervloer. De HDF of MDF planken zijn voorzien van een 2 tot 2,5 mm PVC toplaag. HDF click PVC is goedkoper in aanschaf dan massieve click PVC en zijn minder geschikt voor vloerverwarming. Echter een HDF click PVC vloer heeft wel de voordelen van een PVC vloer. 

  • Onderhoudsarm: PVC vloeren zijn hygiënisch en eenvoudig te reinigen. In vergelijking tot een houten vloer heeft een PVC vloer een vochtwerende toplaag.
  • Sterk en duurzaam: ten opzichte van een laminaatvloer heeft een PVC vloer een sterke toplaag en is daarmee krasbestendig en slijtvast.
  • Geluiddempend: HDF click PVC vloeren hebben een beter geluiddempende werking dan laminaat, maar minder dan een massieve click PVC vloer.

Vrijblijvend advies?

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste PVC vloer? Kom dan langs in één van onze megastores in Apeldoorn of Rijssen en bekijk ons ruimte assortiment PVC vloeren. U heeft de keuze uit meer dan 150 prints en structuren. Voor uitgebreid advies kunt u alvast een afspraak maken met één van onze productspecialisten.

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

85% beveelt Paul Roescher aan!

"Medio april zijn we in de showroom geweest en op een goede en betrokken manier geadviseerd door Cornelis en Rino."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit