Comfortabel koken en eten dankzij Hob2Hood

Geen ongewenste geurtjes meer in de keuken? Dan is Hob2Hood echt iets voor u! Hob2Hood is een innovatie van AEG, waarbij een stijlvolle afzuigkap en een geavanceerde kookplaat perfect met elkaar samenwerken en u veel werk uit handen nemen.

Geen omkijken meer naar de afzuiging

Stelt u zich eens voor hoe fijn het is dat u zich volledig op uw gerecht kunt concentreren en geen omkijken meer heeft naar de afzuiging. Hob2Hood maakt het mogelijk! Met Hob2Hood wordt de afzuigkap namelijk automatisch geactiveerd zodra u uw kookplaat inschakelt. Ook hoeft u niet meer bang te zijn dat u vergeet de snelheid van de ventilator te verhogen: met Hob2Hood wordt deze automatisch afgestemd op de snelheid van de kookplaat.
Rust in uw keuken dankzij Hob2Hood

Hob2Hood zorgt ervoor dat u comfortabel kunt koken en heerlijk rustig kunt eten. Het systeem zorgt er niet alleen voor dat u letterlijk geen vinger meer naar de afzuigkap hoeft uit te steken, maar doet zijn werk bovendien in alle stilte. Hob2Hood is namelijk voorzien van AEG’s geavanceerde SilenceTech-technologie, die ervoor zorgt dat de afzuigkap een zeer laag geluidsniveau heeft. Ook wanneer u na het koken de Breeze-functie inschakelt, kunt u heerlijk rustig van uw eten genieten, zonder storend lawaai van de afzuigkap.

Effectief en eenvoudig te monteren koolstoffilter

Ook het Hob2Hood-koolstoffilter verdient een speciale vermelding. De nieuwe afzuigkappen van AEG beschikken over een nieuw en efficiënt koolstoffilter, dat met een hoog absorptiepercentage van 85% uiterst effectief de geurtjes uit uw keuken verwijdert. Doordat u het filter in de oven kunt reactiveren, heeft het filter een lange levensduur van maximaal 3 jaar. Bovendien kunt u de filters zeer eenvoudig monteren, zonder dat u andere delen van de afzuigkap hoeft te demonteren.

Stijlvol, sfeervol én zuinig

Naast het slimme karakter, het lage geluidsniveau en het state of the art koolstoffilter zijn er nog meer redenen om voor Hob2Hood te kiezen. Hob2Hood-afzuigkappen zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in drie fraaie kleuren (roestvrijstaal (RVS), wit en zwart) en in twee stijlvolle modellen (schouwmodel en T-vorm). Dimbare LED-verlichting creëert een aangename sfeer en is bovendien zeer efficiënt. Over efficiënt gesproken: Hob2Hood-afzuigkappen behoren tot de meest energiezuinige afzuigkappen en zijn dan ook verkrijgbaar met energielabels A en A+.

Maak kennis met Hob2Hood bij Paul Roescher

Zorgeloos koken en comfortabel eten, klinkt u dat als muziek in de oren? Wij nodigen u van harte uit om kennis te maken met Hob2Hood en de vele voordelen van deze slimme afzuigkap zelf te ervaren. Maak een vrijblijvende afspraak in één van onze Megastores en ontdek het zelf!


Maak een afspraak >      Bezoek onze showroom >

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

95% beveelt Paul Roescher aan!

"Wij willen dan ook onze verkoper bedanken voor het mooie ontwerp!"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit