figure
Houtgestookte haarden / kachels

Houtgestookte kachels

Haal de beleving van het knisperende haardhout in huis! Niets is sfeervoller dan een houtkachel. Gezellig met het gezin rond de haard of heerlijk tot rust komen met een goed boek. De vlammen van een houtkachel geven u rust en warmte. Bovendien is een houtkachel een rendementvolle warmtebron en kunt u in veel gevallen besparing op energiekosten opleveren. Een houtkachel is een aanwinst voor ieder huishouden!

Soorten houtkachels

Bij Paul Roescher heeft u een ruime keuze uit houtgestookte kachels, waaronder van het bekende merk Koppe. U kunt kiezen uit een gesloten of open houthaard, een vrijstaande houtkachel, een spekstenen houtkachel of een CV houtkachel. Voor de mensen die graag een houtkachel zouden willen uitproberen hebben we bij Paul Roescher een straat met BUDGET houtkachels. Houtkachels zijn te verkrijgen in diverse designs en zowel in standaard als maatwerk oplossingen.

Koppe houtkachel van Paul Roescher

Houtkachel aanschaffen?

Wilt u ook een houtkachel in huis? En wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Laat u dan adviseren door een haardenspecialist van Paul Roescher. Na een bezoek aan onze haardenshowroom weet u precies welke houtkachel het beste bij u past.

Koppe houtkachel van Paul Roescher

Vragen over onze houtkachels?

Wilt u meer weten over onze houtkachels? Kom dan direct het nieuwste aanbod bewonderen in onze showroom, of maak een vrijblijvende afspraak met onze haardenexpert voor deskundig advies.

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

77% beveelt Paul Roescher aan!

"Nu de keuken geleverd is, hebben we bevestigd gekregen dat Roescher de juiste keuze is."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit