figure
Houthaarden

Houthaarden open/gesloten

Een echte houthaard is goud waard! Maar bij Paul Roescher hoeft u niet in goudgedrukte prijzen te rekenen - u vindt hier altijd een houtgestookte haard binnen ieder budget! Bezoek de haardenafdeling in Rijssen of Apeldoorn en ontdek Paul Roescher's enorme keus in inbouwhaarden, open haarden, gesloten haarden, inzethaarden, en noem ze maar op. 

De liftdeurhaarden en inzethaarden van Paul Roescher blinken uit in stevig design, fabricage met topmaterialen en een elegante, robuuste verschijning. Met hun meer dan 82% rendement en een CO-uitstoot van nauwelijks 0,12% voldoen deze haarden aan alle strenge Europese normen. Een nieuw gepatenteerd zuiver verbrandingssysteem zorgt ervoor dat uit elk blok hout alles gehaald wordt wat erin zit. Het verbrandingsproces verloopt heel efficiënt , waardoor dit bijzonder hoge rendement gehaald kan worden.

De allernieuwste liftdeurhaarden zijn voorzien van een geïntegreerd vonkenscherm, zodat het oude losse vonkenscherm geen functie meer heeft. Daarnaast is er een aantal van onze liftdeurhaarden voorzien van een luxe afstandsbediening, zodat de glasruit geregeld kan worden vanuit de stoel. Heerlijk!

Kom deze innovatieve liftdeurhaarden en inzethaarden bewonderen in de grootste haardenshowroom van Nederland of maak een afspraak met onze haardenspecialist voor advies op maat.

Wist u dat...
... Paul Roescher ook houthaarden levert in België en Duitsland?!

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

77% beveelt Paul Roescher aan!

“Een keuken, badkamer, houten vloer: Paul Roescher heeft ons in alles voorzien."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit