figure

Industriële badkamer: strak en stoer

De industriële badkamer is helemaal van deze tijd. Strak, stoer en robuust zijn woorden die een industriële badkamer kenmerken. Donkere kleuren, grijstinten en ruwe materialen zijn veel gebruikt in de industriële badkamer. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn van een industriële badkamer bij u thuis? Doe hier inspiratie op!

 

Kom naar onze showroom

 

Een industriële badkamer: de mogelijkheden

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden bij het ontwerpen van een industriële badkamer. Een industrieel design is namelijk een verzamelnaam voor diverse stijlen. Oude fabrieken en grote, oude panden zijn het uitgangspunt voor de industriële look. Er wordt gebruik gemaakt van oude, onbewerkte materialen. Populaire materialen zijn staal, leer, hout, beton en RVS. Door deze materialen te combineren krijgt uw badkamer een ruige, sobere en cleane uitstraling. 

 

stoere badkamer paul roescher

 

Een industriële badkamerinrichting

De badkamerinrichting bepaalt voor een groot gedeelte de uitstraling van de badkamer. Gebruik voor een industriële badkamer dus de juiste inrichting en badkamermeubelen. Vraag uzelf af of u een bad en een douche wilt, of één van beide. Welke kleur wordt uw badkamer? En voor welke tegels kiest u? Heeft u al nagedacht over de wastafel? Creëer zelf uw eigen industriële droomkeuken met industriële badkamerinrichting. 

 

industriele badkamer Paul Roescher

 

Kies de juiste badkamertegels

Het zijn de tegels die een badkamerstijl maken of breken. Kies daarom de juiste tegels om uw industriële badkamer helemaal af te maken. Badkamertegels zijn er in eindeloos veel soorten en formaten. U kunt kiezen uit wandtegels en vloertegels

  • Vloertegels
    In een industriële badkamer zie je vaak een betonnen vloer terug komen. Dat kan zijn een betonnen gietvloer, maar ook betontegels of betonlook tegels. Beton of betonlook is bij uitstek geschikt voor een industriële badkamer. 

  • Wandtegels
    Betonstucco is een prachtig alternatief voor een tegelwand. Het product heeft een steenachtige uitstraling en wordt ook wel betonlook, cire, betoncire, stuco, stuc, betonstuc of betonstucco genoemd. Betonstucco resulteert in een slijtvast en waterbestendig eindresultaat. Met betonstucco creëert u een stoere industriële uitstraling. 

Industriele badkamer paul roescher

 

Een industriële inloopdouche

Een inloopdouche is een fijne plek om te ontspannen en om op te frissen. Een inloopdouche is niet alleen heel mooi, maar ook nog eens onderhoudsvriendelijk. Wist u dat een inloopdouche perfect past in een industriële badkamer? Denk dan aan een inloopdouche met stalen deuren. De combinatie van beton, hout en staal in uw badkamer maakt van uw badkamer een echte industriële badkamer. Of wat denkt u van een zwarte inloopdouche? De inloopdouche kan een eyecatcher zijn. 

 

Industriele badkamer Paul Roescher

 

Bij een industriële badkamer hoort: een zwarte kraan

Nieuw en trendy zijn zwarte douchekranen en zwarte wastafelkranen. Eigenlijk is een zwarte kraan onmisbaar in een industriële badkamer. Geeft u de voorkeur aan een regendouche? Kies dan voor een zwart exemplaar. Zwarte kranen geven uw badkamer een industriële uitstraling. 

 

stoere badkamer paul roescher

 

Industriele badkamer Paul Roescher

 

Maak het af met Industriële accessoires

Maak het geheel af door gebruik te maken van zwarte accessoires in uw industriële badkamer. Misschien is dat een zwarte wastafel of een wastafel in betonlook. Maar het kan ook zijn dat u kleinere accessoires in industriële stijl gebruikt om een industriële badkamer te creëren. Uw industriële badkamer is pas afgewerkt als u de juiste accessoires gebruikt. 

 

Wilt u meer weten over een stoere, robuuste industriële badkamer?

U wilt ongetwijfeld een badkamer waarin u echt tot rust komt. In een stijl die bij u past. En dat kan… bij Paul Roescher. Bij ons kiest u voor gegarandeerd hoge kwaliteit uit het grootste assortiment van Nederland, voor een prijs die lager is dan waar dan ook. En door de inspirerende collectie, het professionele advies en die echte Twentse gastvrijheid voelt u meteen dat het goed zit. En dat gevoel, dat neemt u meer naar huis.

 

Wij kennen de mogelijkheden en stemmen die perfect af op uw wensen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een industriële badkamer bij u thuis? Onze keukenspecialisten staan voor u klaar. U bent van harte welkom in onze showroom.

Om er zeker van te zijn dat wij alle tijd voor u hebben raden wij u aan vooraf een afspraak te maken. 

 

Maak een afspraak
Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

77% beveelt Paul Roescher aan!

"Paul Roescher als leverancier bezorgde ons nog meer woonplezier."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit