figure

Italiaanse keukens: koken krijgt een nieuwe dimensie

Bij een Italiaanse keuken hinkt u wellicht op twee gedachten: ultra-modern óf knus en warm volgens het concept van "casa di mama". Twee dingen hebben deze stijlen gemeen, ze bieden beiden alle ruimte voor het bereiden van heerlijke gerechten. Het maak niet uit of u voor een nostalgische Italiaanse keuken kiest of een Italiaanse keuken met een strak en modern design, want in een Italiaanse keuken is het altijd gezellig!

Maak een afspraak


Italiaanse keuken met een Italiaans fornuis

Een Italiaanse keuken kan niet zonder Italiaans fornuis. Italie heeft diverse goede fornuizenmerken, waaronder SMEG, M-System en Boretti. Koken in een Italiaanse keuken is nog fijner met een goed Italiaans fornuis. Bereid een heerlijke Italiaanse maaltijd in uw Italiaanse keuken en haal daarmee een stukje Italië in huis. 
Kent u de fornuizenstraat bij Paul Roescher? U vindt hier Europaas grootste keus aan fornuizen! Ook vindt u hier Italiaanse fornuizen van de merken SMEG, M-System en Boretti. 

Bekijk de fornuizenstraat

 

Fornuizenstraat Paul Roescher

 

Italiaanse keuken van Paul Roescher

Daarom een Italiaanse keuken!

Gaat u regelmatig op vakantie naar Italië en kookt u vaak Italiaanse gerechten? Dan past een Italiaanse keuken uitstekend bij u. Een Italiaanse keuken heeft een moderne inrichting zodat u de heerlijkste gerechten kunt bereiden. Het strakke design ziet u onder andere terug in het kookeiland, de bar in uw keuken of de mooi afgewerkte kasten en lades.

Zoekt u keukens met de stijl van merken als Snaidero, Valcucine, Comprex en Punto? De keukenexperts van Paul Roescher tekenen met liefde een Italiaanse designkeuken voor u!

Italiaanse keuken van Paul Roescher


Italiaanse keukens op maat

Wanneer u bij Paul Roescher een Italiaanse keuken aan wilt schaffen, wordt deze helemaal op u afgestemd. Omdat uw keuken een plaats is waar u veel komt is het belangrijk dat uw Italiaanse keuken volledig naar uw zin is. De keukens die u bij Paul Roescher aan kunt schaffen zijn daarom volledig op maat gemaakt. Kom eens langs in onze showroom en bekijk al onze keukens. U kunt onze showroom bezoeken in Rijssen of Apeldoorn. In de showroom van Paul Roescher vindt u een groot aantal Italiaanse keukens van de beste merken! Wilt u een Italiaanse keuken aanschaffen? Bezoek onze showroom en kies uw keuken.

Wilt u meer weten over onze Italiaanse keukens? Of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op!

Maak een afspraak 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

73% beveelt Paul Roescher aan!

"Trotse bezitters van een geweldige badkamer, hartelijke groet Rene en Thea Aarninkhof uit Hengelo"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit