figure

Kantoormeubels

Op kantoor besteed je een groot deel van je week. Het is dan ook van groot belang dat de kantoormeubels goed zijn afgestemd op uw wensen. Dit begint bij het bureau. Bij Paul Roescher vindt u een ruime hoeveelheid bureaus van de beste kwaliteit. Zoekt u een robuust bureau van sterk materiaal? Of juist een strak bureau met veel lades? In ons assortiment is er een passend bureau voor iedereen. Ook wanneer u beschikt over weinig ruimte hebben wij een passende oplossing om een fijne werkplek te creëren. Natuurlijk wilt u uw nieuwe bureau met bureaustoel eerst uitproberen, voor u hem in uw kantoor plaatst. Kom daarom naar onze showroom om de kantoormeubels te bekijken en uit te proberen.

Volop opbergruimte in uw archiefkast

Mappen, papierwerk en de pennenvoorraad wilt u het liefst goed bewaren in een goede archiefkast. Paul Roescher heeft hiervoor een groot assortiment archiefkasten voor u beschikbaar. Onze archiefkasten bieden voldoende opbergruimte om al uw kantoorbenodigdheden en documentatie te bewaren. Naast praktisch, wilt u natuurlijk ook uw eigen stijl doorvoeren in uw kantoorruimte. In onze kastenshowroom vindt u daarom kantoormeubels in verschillende stijlen en uitvoeringen. Zo richt u uw kantoorruimte stijlvol én praktisch in en voelt u zich ook in uw kantoor helemaal thuis.

Kasten en meubels op maat

Niet ieder (thuis)kantoor beschikt over voldoende ruimte voor volledige archiefkasten, kantoorstoelen en opbergruimte. Daarom levert Paul Roescher kasten en meubels op maat. Kleinere bureaus of bureaus in een specifieke vorm, wij zorgen ervoor dat uw ruimte maximaal benut wordt. Slechts één hoek vrij voor opbergruimte? Wij maken uw archiefkast passend. Een verkeerde zithouding op uw bureaustoel kan funest zijn. Ook wanneer uw kantoorstoel of bureau hoger of lager dan gemiddeld afgesteld moet worden, kunnen wij deze meubels op maat leveren.

Uw kantoormeubels, onze zorg

De kasten uit onze kastenshowroom zijn van de hoogste kwaliteit. Verder staan onze interieurexperts voor uw klaar met advies op maat. Zo kunt u ervan uitgaan dat u met de juiste meubels teruggaat naar uw kantoorruimte. Wanneer u uw bureau, bureaustoel of archiefkast zelf wilt afhalen, bent u van harte welkom in ons magazijn in Rijssen of onze megastore in Apeldoorn. Wij begrijpen dat u niet zomaar een partij kantoormeubels meeneemt in uw eigen auto. Daarom beschikken wij over een eigen bezorgservice. Wij stemmen met u af wanneer we uw kast bezorgen. U kunt er daarbij vanuit gaan dat uw kast met de grootste zorg behandelen. Het enige wat u dus hoeft mee te nemen wanneer u onze kastenshowroom bezoekt, is uw eigen voorkeur. Zo zorgen wij ervoor dat uw kantoor wordt ingericht met meubels en kasten op maat en hoeft u zich alleen nog maar te richten op uw werk vanuit uw nieuwe kantoormeubels.

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

77% beveelt Paul Roescher aan!

"Afspraken over levering en plaatsing waren ook duidelijk en alles liep volgens plan.Keuken is op één dag geplaatst."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit