figure

Kasten op maat

Heeft u al diverse woonboulevards afgestruind, maar vindt u maar niet de kast die helemaal voldoet aan uw wensen en eisen? Dan kan het een goed idee zijn om te kiezen voor een kast op maat. Bij Paul Roescher vindt u diverse soorten kasten op maat die u geheel naar uw eigen wens kunt laten ontwerpen. Onze interieurexperts gaan graag met u in gesprek en zorgen ervoor dat uw kast volgens uw wensen werkelijk worden gemaakt.

Maak een afspraak


Praktisch én mooi

Kasten zijn ideale meubels waar u heel veel spullen in kunt opbergen. Het is dus een erg praktisch meubel, maar natuurlijk wil het oog ook wat. Een kast moet perfect matchen bij de rest van het interieur. Om deze reden kan het soms lastig zijn om een geschikte kast te vinden. Gelukkig is het bij ons mogelijk om een kast op maat te laten maken, maar naar wat voor een soort kast bent u eigenlijk op zoek? Bij Paul Roescher vindt u heel veel soorten.

 

Inbouwkast Paul Roescher

 

Inloopkast Paul Roescher

Aanbod kasten

Heeft u een slaapkamerkast nodig om uw kleding in op te bergen? Dan kunt u kiezen uit inloopkasten, schuifdeurkasten, en draaideurkasten. Zoekt u naar een kantoorkast voor uw ordners en boeken? Of bent u op zoek naar een kast voor in de bijkeuken om bijvoorbeeld uw wasmachine, droger of schoonmaakmiddelen in op te bergen? Wij hebben diverse oplossingen die helemaal passen bij uw wensen. Waar u ook voor kiest: al onze meubels zijn verkrijgbaar in diverse stijlen, kleuren en maten. Zo kunt u helemaal naar uw eigen wens uw favoriet samenstellen die perfect past in uw ruimte.

Kastenwand

Wandkasten

 

 

 

 

 

 

De Paul Roescher showroom

Bij Paul Roescher kunt u terecht voor verschillende soorten kasten in diverse stijlen en afmetingen. Speciaal voor u maken wij de kasten op maat, zodat u uiteindelijk helemaal blij bent met uw nieuwe aanwinst in uw huis of op kantoor. Daarbij hebben we voor elk budget wel een passende oplossing. Benieuwd naar alle opties? Kom dan langs in één van onze showrooms. Wij hebben twee vestigingen, één in Rijssen en één in Apeldoorn, dus kom gerust een keer langs en laat u inspireren. In onze showrooms kunt u eerst rustig rondkijken, uitproberen en testen voordat u overgaat tot kopen. Onze adviseurs staan voor u klaar en voorzien u van advies op maat, zodat u een juiste beslissing maakt bij het aanschaffen van een nieuwe kast op maat.

Van budget tot luxe

Voor elk budget hebben wij wel een geschikte oplossing. Geef aan wat uw budget is en wij laten u een aantal opties zien. Daarbij hebben al onze kasten één ding met elkaar gemeen: u kunt altijd uitgaan dat de meubels zijn gemaakt van topkwaliteit. Of u nou kiest voor een budget of een luxe model. Heeft u eenmaal een geschikte keuze gemaakt? Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe meubelstuk nog op korte termijn voor u wordt ontworpen. Is dit eenmaal gelukt? Dan zullen wij de kast bij u op locatie bezorgen. Wij stemmen met u af wanneer dit is, zodat u hier rekening mee kunt houden.

Open kast Paul Roescher

Meer weten over kasten op maat maken?

Bent u er ook van overtuigd dat wij de geschikte partij zijn die voor u kasten op maat kan laten maken? Breng dan zeker een bezoekje aan één van onze Megastores. Via onze website kunt u een afspraak maken, zodat u zeker weet dat één van onze interieurexperts voor u klaarstaat om u verder te helpen. Zowel telefonisch als in de winkel zelf staan wij u graag te woord zodat u tevreden weer naar huis gaat. Onze gespecialiseerde medewerkers kunnen u als geen ander helpen bij het uitzoeken van de juiste kast op maat! Natuurlijk kunt u ook online uw vraag stellen, waarna wij contact met u zullen opnemen.

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

77% beveelt Paul Roescher aan!

“Na een aantal keukenspecialisten bezocht te hebben, kwamen wij binnen bij Paul Roescher. Er hing direct een andere sfeer."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit