figure
Onze keukenshowroom

Onze keukenshowroom

Hebt u goede schoenen aan? Als u de ronde door de keukenshowroom van Paul Roescher begint, dan hebt u een flinke wandeling voor de boeg. Zowel in Apeldoorn als in Rijssen staan ongeveer 80 tot 100 keukenopstellingen voor u klaar, dus als u écht geïnspireerd wil raken en van allerlei mogelijke opstellingen wilt zien, dan komt u naar één van de Megastores van Paul Roescher.

Keukenshowroom bezoeken

Het bezoeken van een keuken showroom is sterk aan te raden wanneer u een keuken gaat kopen en u inspiratie wilt opdoen. Ten eerste vindt u in onze keuken showrooms in Rijssen en Apeldoorn een zeer uitgebreid assortiment. Ook ziet u hoe de keuken er in het echt uit komt te zien: wat u ziet is wat u koopt - maar uiteraard kan ook iedere opstelling worden aangepast naar uw persoonlijke situatie. Maak gerust een vrijblijvende afspraak met onze adviseurs voor deskundig advies. Daarnaast kunt u in de keuken staan en op die manier beoordelen of de keuken in de showroom u bevalt. Kortom: veel keukenvoorbeelden maken het makkelijk om een keuken te kopen.

Let ook op onze showroomkeukens!  Deze keuken modellen zijn zeer aantrekkelijk geprijsd en direct leverbaar.
Meer informatie vindt u hier.

Keukenshowroom Paul Roescher

U vindt een keukenshowroom van Paul Roescher in Rijssen en in Apeldoorn. Deze showrooms zijn ingedeeld in drie afdelingen:

De keukenshowroom van Paul Roescher is landelijk bekend, maar uiteraard weten mensen uit de omgeving van Rijssen en Apeldoorn de winkels goed te vinden. Zo ontvangen wij regelmatig gasten uit Almelo, Enschede, Hengelo, Deventer, Zutphen en Barneveld. Ook ver buiten de regio mogen wij onze keukens leveren: in de Randstad, op de Wadden, in het uiterste puntje van Zeeland en zelfs in het buitenland. Komt u van ver, dan behoort een kosteloos verblijf in hotel Sallandse Heuvelrug tot de mogelijkheden.

Kortom, trek uw goede schoenen aan en kom langs voor een wandeltocht langs onze keukens. Tot ziens in de keukenshowroom van Paul Roescher.

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >