figure
Design-eettafels

Design-eettafels

Aan de eettafel kom je pas écht thuis. Genieten van heerlijk eten en gezellig samenzijn doe je het best aan een design-eettafel van Paul Roescher! In onze Megastores in Apeldoorn en Rijssen bieden wij u zeer uitgebreide mogelijkheden om uw eigen, unieke design-eettafel te creëren. Zo maakt u uw woonkeuken in een handomdraai helemaal compleet.

Mix & Match uw unieke eettafel

Met het Mix & Match tafelprogramma stelt u zowel het onderstel als het tafelblad volledig naar uw eigen wensen samen. Dankzij een ruime keuze uit tientallen soorten onderstellen, formaten, kleuren en hoogwaardige materialen creëert u in vijf eenvoudige stappen uw eigen, unieke design-eettafel, helemaal op maat en compleet met stoelen.

Uw keukenwerkblad ook op uw eettafel?

Wilt u rust en harmonie in uw keuken creëren? Dan kunt u er bij Paul Roescher zelfs voor kiezen om uw tafelblad in dezelfde stijl uit te voeren als het werkblad van uw keuken! Zomaar één van de vele mogelijkheden om uw eettafel volledig naar uw eigen smaak samen te stellen. Mooie bijkomstigheid is dat u bij aanschaf van een nieuwe keuken bovendien 10% korting op uw design-eettafel krijgt!

Maak kennis met de design-eettafels bij Paul Roescher

Maak voor meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden gerust een vrijblijvende afspraak met één van onze keukenadviseurs. Zij adviseren u graag. Daarnaast bent u natuurlijk ook van harte welkom voor een bezoek aan onze Megastores, waar u tevens diverse tafels en stoelen ziet uitgestald. Hieronder ziet u alvast een voorproefje.


Maak een afspraak >      Bezoek onze showroom >

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht