figure

Romantische keuken met RVS delen en los fornuis

€ 10.900 € 5.995 45%

VERKOCHT

De panelen op de fronten geven deze moderne keuken letterlijk en figuurlijk een landelijk, romantisch randje. Het losse fornuis met gaskookplaat doen wat ze moeten doen op de "goede oude manier": gewoon een vlam onder uw pan is wat veel mensen prefereren, ondanks dat de inductiekookplaat goed is ingeburgerd. De knopgrepen en losse afzuigkap zijn in geborsteld RVS uitgevoerd en zijn hierdoor zowel esthetisch mooi als hygienisch. Als we deze topkeuken in twee verschillende categorieën tegelijk zouden kunnen plaatsen, dan zouden wij dat doen, want modern als 'ie is: als landelijke keuken kan hij ook.

Eigenschappen

Opstelling
Hoek
Filiaal
Apeldoorn
Kooinummer
97
Merk
Topkwaliteit
Actielabel
Showroomkeuken
Kleuren
Hout, Wit
Werkblad
Hout
Fronten
Mat
Ontwerp
Moderne keukens
Status
Verkocht
Functies
Koelkast, Kookplaat, Kraan zonder kokend water, Los fornuis, Losse afzuigkap, Oven, Spoelbak, Vaatwasser

Disclaimer: dit zijn showroomopstellingen, die op uw specifieke wensen kunnen worden afgestemd. Informeer om teleurstellingen te voorkomen bij een showroomaanbieding vooraf altijd of deze nog beschikbaar is. De getoonde keukens zijn exclusief tegels en accessoires. De getoonde prijsklasses zijn indicatief en afgerond, omdat er zeer veel maatwerk mogelijk is.

Afspraak maken

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht