figure

Luxe extra matwitte keuken met koffiecenter

€ 28.790 € 17.995 37%

Bijna alles in deze eilandkeuken van wereldklasse is wit en dat geeft heel veel rust. De witte apparatuur van het  topmerk Küppersbusch kent zijn weerga niet. De ontwerpers hebben bovendien precies genoeg geborsteld RVS toegevoegd om de zeer hoogwaardige uitstraling op een nòg hoger plan te krijgen. Het luxe koffiecenter is ook geweldig, net als de geborstelde RVS kookplaat van Italiaans topmerk SMEG. Pure luxe en design, deze keuken. U merkt: wij zijn buitengewoon enthousiast over deze klassekeuken.

Eigenschappen

Opstelling
Eiland
Filiaal
Rijssen
Kooinummer
39C
Merk
SupreMatie
Actielabel
Showroomkeuken
Kleuren
Wit
Werkblad
Qualitec
Fronten
Mat
Ontwerp
Moderne keukens
Functies
Combi, Koelkast, Koel- / vriescombinatie, Koffiecenter, Kookplaat, Kraan zonder kokend water, Magnetron, Oven, Spoelbak, Vaatwasser
Grepen
greeploos

Disclaimer: dit zijn showroomopstellingen, die op uw specifieke wensen kunnen worden afgestemd. Informeer om teleurstellingen te voorkomen bij een showroomaanbieding vooraf altijd of deze nog beschikbaar is. De getoonde keukens zijn exclusief tegels en accessoires. De getoonde prijsklasses zijn indicatief en afgerond, omdat er zeer veel maatwerk mogelijk is.

Afspraak maken

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht