figure

Matzwarte strakke eilandkeuken met ontbijtbar

ACTIE t/m 24 oktober en vanwege grote drukte en het tijdelijk afschaffen van onze koopavond wegens RIVM-richtlijnen ook in onze webshop te koop.

Total black. Zowel de keuken, het werkblad als apparatuur: alles is uitgevoerd in stijlvol zwart. Deze prachtige designkeuken met schiereiland en royale kastenwand geeft optimale ruimte om uw vrienden te ontvangen en te verrassen met uw culinaire creativiteit. Keuken zoals afgebeeld inclusief 5 apparaten. Nu van 10 t/m 24 oktober 2020 gedurende 11 dagen lang voor een spectaculaire prijs! De keuken is in beide filialen te bestellen.

Deze grandioze matzwarte keuken is geen op zich staande keuken meer. Dit is een onderdeel van uw interieur en niet zomaar een onderdeel. De highlight van uw interieur. De luxe ontbijtbar is een genot om dagelijks in uw leven te hebben, net als de zwarte apparaten, die de matzwarte fronten complementeren.

Indien u interesse heeft, maakt u dan een vrijblijvende afspraak om deze "live" te bewonderen. Onze experts vertellen u er graag alles over en laten u alle mogelijkheden zien, want het gaat in deze opstelling slechts om een showroomopstelling. Er zijn veel meer kleuren en materialen mogelijk dan hier getoond.

Maatvoering en verkrijgbaar voor de actieprijs zoals getoond:
* kastenwand met 3 hoge kasten: ca. 240x223cm (bxh zonder Durox muurtjes, dus alleen de kastenwand, met muurtjes ca. 270 breed)
* spoelbakzijde: ca. 350x95 cm (bxh)
* schiereiland: ca. 187x100x95 cm (lxbxh)
* plinthoogte: 15 cm
* bladoverstek voorzijde: 5 mm

Uiteraard zijn andere opstellingen, materialen, apparaten en maten in overleg mogelijk. Maak hiervoor een afspraak (blauwe button onderaan deze pagina).

Eigenschappen

Opstelling
Eiland
Filiaal
Apeldoorn
Kooinummer
T11
Merk
Trendline
Kleuren
Zwart
Werkblad
Hout
Fronten
Mat
Ontwerp
Moderne keukens
Functies
Combi, Koelkast, Kookplaat, Losse afzuigkap, Magnetron, Oven, Spoelbak, Vaatwasser
Grepen
zwart RVS

Disclaimer: dit zijn showroomopstellingen, die op uw specifieke wensen kunnen worden afgestemd. Informeer om teleurstellingen te voorkomen bij een showroomaanbieding vooraf altijd of deze nog beschikbaar is. De getoonde badkamers zijn exclusief tegels en accessoires. Informeer bij de tegelafdeling naar de vele interessante mogelijkheden. De getoonde prijsklasses zijn indicatief.

Afspraak maken

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht