figure

Compacte softglans keuken met RVS details

€ 2.999 € 1.749 42%

Deze compacte, zijdewitte keuken is groots in zijn eenvoud en uitstraling. De keuken heeft veel comfort:

Deze apparaten verschaffen u de nodige comfort en luxe, terwijl het dunne HPL werkblad een eigentijdse keuze is. Door het ontbreken van een oven in deze opstelling ontstaat er verrassend veel kastruimte.

Indien u interesse heeft, maakt u dan een vrijblijvende afspraak om deze "live" vanuit de showroom te bewonderen. Tijdens de lockdown doen wij dat samen met u via beeldbellen. Uw adviseur vertelt u er graag alles over en laat u alle mogelijkheden zien, want het gaat in deze opstelling slechts om een showroomopstelling. Er zijn veel meer kleuren en materialen mogelijk dan hier getoond.

Werkbladhoogte: 95 cm. Plinthoogte: 15 cm. Bladoverstek: 5 mm.

Eigenschappen

Opstelling
Recht
Filiaal
Apeldoorn
Kooinummer
T17
Merk
Trendline
Actielabel
Actiekeuken
Kleuren
Wit
Werkblad
Hout
Fronten
Mat
Ontwerp
Moderne keukens
Functies
Koelkast, Kookplaat, Losse afzuigkap, Spoelbak
Grepen
geborsteld RVS

Disclaimer: dit zijn showroomopstellingen, die op uw specifieke wensen kunnen worden afgestemd. Informeer om teleurstellingen te voorkomen bij een showroomaanbieding vooraf altijd of deze nog beschikbaar is. De getoonde keukens zijn exclusief tegels en accessoires. De getoonde prijsklasses zijn indicatief en afgerond, omdat er zeer veel maatwerk mogelijk is.

Afspraak maken

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht