figure

Speelse lichte eilandkeuken met zwarte elementen

€ 6.199

Is dit nu een hoek- of een eilandkeuken? Deze laat zich mooi niet in een hokje drukken, want eigenlijk is het een hoek-/eilandkeuken. Deze speelsheid wordt aangevuld met een keur aan handige apparaten van onder meer het goede Nederlandse merk Etna, goed voor jarenlang keukenplezier.

De zwarte separate afzuigkap, combi-oven en luxe zogenaamde "side by side"-koelkast geven deze keuken een extra (speelse) dimensie. Aan het eiland is een paar barkrukken te schuiven, waardoor u een ontbijt-/borrelhoekje krijgt. Hoezo compleet?

Eigenschappen

Opstelling
Eiland
Filiaal
Apeldoorn
Kooinummer
T13
Merk
Trendline
Kleuren
Grijs, Wit
Werkblad
Kunststof
Fronten
Reliëf
Ontwerp
Moderne keukens
Functies
Combi, Koelkast, Koel- / vriescombinatie, Losse afzuigkap, Magnetron, Oven, Spoelbak, Vaatwasser, Vriezer
Grepen
RVS

Disclaimer: dit zijn showroomopstellingen, die op uw specifieke wensen kunnen worden afgestemd. Informeer om teleurstellingen te voorkomen bij een showroomaanbieding vooraf altijd of deze nog beschikbaar is. De getoonde keukens zijn exclusief tegels en accessoires. De getoonde prijsklasses zijn indicatief en afgerond, omdat er zeer veel maatwerk mogelijk is.

Afspraak maken

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht