figure

Houtkleurige strakke rustige keuken met RVS details

Dit is zo'n keuken, die design en gezellig succesvol combineert. Meestal bijt het één het ander, maar in dit geval is het een erg geslaagd huwelijk. De RVS afzuigkap met ingebouwde LEDjes verraadt dat eigenlijk u een leergierige keukenprins(es) bent. De houtkleurige fronten met RVS grepen verstoren uw interieur op geen enkele wijze. Deze keuken zal uw interieur juist aanvullen.

Uiteraard kan ook deze specifieke opstelling aan uw kleurwensen en maatvoering worden aangepast. Dit geldt ook voor de apparaatkeuze. Onze keukenmensen hebben hier een fris, betaalbaar en tegelijk luxe ontwerp neergezet.

Eigenschappen

Opstelling
Recht
Filiaal
Apeldoorn
Kooinummer
T16
Merk
Trendline
Kleuren
Bruin
Werkblad
Kunststof
Fronten
Reliëf
Ontwerp
Moderne keukens
Functies
Combi, Koelkast, Kookplaat, Losse afzuigkap, Magnetron, Oven, Spoelbak, Vaatwasser
Grepen
RVS

Disclaimer: dit zijn showroomopstellingen, die op uw specifieke wensen kunnen worden afgestemd. Informeer om teleurstellingen te voorkomen bij een showroomaanbieding vooraf altijd of deze nog beschikbaar is. De getoonde keukens zijn exclusief tegels en accessoires. De getoonde prijsklasses zijn indicatief en afgerond, omdat er zeer veel maatwerk mogelijk is.

Afspraak maken

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht