figure

Hoekkeuken met natuursteen en WiFi

Wat een klasse. Het schiereiland, dat één geheel met de rest van de keuken vormt en zo een U-vorm aanneemt, heeft fronten met getint glas. Hierdoor heeft u discreet zicht op de inhoud: erg handig. Het hoogglans gepolijste natuurstenen blad is de echte eye catcher hier.

De RVS grepen geven deze rustige keuken een robuust en eigentijds tintje. Hetzelfde geldt voor de WiFi-besturing van de apparatuur. Hierdoor kan de fabrikant een update op afstand uitvoeren, zonder dat er altijd een monteur aan te pas hoeft te komen. Dit scheelt u tijd en geld.

Eigenschappen

Opstelling
Hoek
Filiaal
Rijssen
Kooinummer
11
Merk
Topkwaliteit
Kleuren
Wit
Werkblad
Natuursteen
Fronten
Hoogglans
Ontwerp
Moderne keukens
Functies
Koelkast, Kookplaat, Kraan zonder kokend water, Losse afzuigkap, Magnetron, Oven, Spoelbak, Vaatwasser, WiFi
Grepen
roestvrijstaal (RVS)

Disclaimer: dit zijn showroomopstellingen, die op uw specifieke wensen kunnen worden afgestemd. Informeer om teleurstellingen te voorkomen bij een showroomaanbieding vooraf altijd of deze nog beschikbaar is. De getoonde keukens zijn exclusief tegels en accessoires. De getoonde prijsklasses zijn indicatief en afgerond, omdat er zeer veel maatwerk mogelijk is.

Afspraak maken

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht