figure

Zeer strakke design eilandkeuken

€ 32.500 € 19.500 40%

Design, strak of tijdloos? Of alledrie? Minder is meer is een concept dat wij bij de superluxe SupreMatie-afdeling van Paul Roescher erg goed hebben begrepen. De kunst van het weglaten, waardoor een keuken voor zich spreekt. Zonder opsmuk. De WiFi-besturing van de apparatuur staat over the air updates toe, waardoor het fysieke bezoek van servicemonteurs tot het verleden behoort en u uw apparaten op afstand kunt bedienen. Zet bijvoorbeeld uw vlees aan wanneer u nog maar een half uur van huis bent. Als dat geen luxe en gemak is...

Droom weg bij deze fantastische keuken tijdens een bezichtiging of privé-afspraak met uw adviseur.

Eigenschappen

Opstelling
Eiland
Filiaal
Rijssen
Kooinummer
39A
Merk
SupreMatie
Actielabel
Showroomkeuken
Kleuren
Wit
Werkblad
Qualitec
Fronten
Mat
Ontwerp
Moderne keukens
Functies
Koelkast, Kookplaat, Kraan zonder kokend water, Losse afzuigkap, Magnetron, Oven, Spoelbak, Vaatwasser, WiFi
Grepen
greeploos

Disclaimer: dit zijn showroomopstellingen, die op uw specifieke wensen kunnen worden afgestemd. Informeer om teleurstellingen te voorkomen bij een showroomaanbieding vooraf altijd of deze nog beschikbaar is. De getoonde keukens zijn exclusief tegels en accessoires. De getoonde prijsklasses zijn indicatief en afgerond, omdat er zeer veel maatwerk mogelijk is.

Afspraak maken

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht