figure

Keukentrends 2015

De big-five keukentrends voor 2015 hebben wij voor u op rijtje gezet. Laat u inspireren en wellicht mogen wij u binnenkort verwelkomen met een heerlijke bak koffie in één van onze megastores.

1. Strakke en dunne werkbladen

Het werkblad in uw keuken is een echte eyecatcher. Dunne werkbladen met een strak uiterlijk zijn een echte hype en geven een modern uiterlijk aan uw keuken.

2. Luxe kranen

De kraan is één van de waardevolste elementen in de keuken. Een luxe keukenkraan is tegenwoordig niet meer weg te denken. Denk bijvoorbeeld aan een mengkraan voor zowel warm, koud en kokend water. Dat bespaart u een hoop tijd tijdens het koken. Daarnaast zijn twee wasbakken een echte hype. Eenvoudig met uw kraan switchen tussen de twee wasbakken, dat geeft lekker veel ruimte!

3. Matte fronten

Hoogglans keukens zijn typerend voor moderne keukens, maar matte keukenfronten zijn dé trend van 2014. Veelal worden universele tinten gebruikt, denk aan effen zachte kleuren als wit, magnolia, lichtgrijs en diverse steenkleuren.

4. Een mix van keukenstijlen

Houten keukens met een greeploze afwerking of nostalgische keukens met een moderne afwerking. Keukens worden veelal gepersonaliseerd om een uniek aanzicht te creëren. Geen keuken is hetzelfde en wordt volledig op basis van de klant samengesteld. Welke keukenstijlen gaat u mixen?

5. Fornuizen

Ouderwets achter het fornuis? Mooi niet! Fornuizen zijn weer helemaal terug. Koken op gas is nog altijd de populairste vorm van koken in Nederland. Daarnaast geeft een fornuis dat échte kookgevoel waar u als hobbykok naar op zoek bent. Bekijk onze fornuizenstraat in één van onze megastores.

 

maak een afspraak >   bezoek onze showroom >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

75% beveelt Paul Roescher aan!

"We genieten van onze keuken en zullen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe keuken zeker adviseren om bij jullie te gaan kijken."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit