figure

Keukentrends 2017: ruig & robuust!

We hebben niets meer te verbergen anno 2017. Alles mag gezien worden! Knusse keukens zijn verleden tijd, we gaan nu voor ruig en robuust. Alles moet grover en groter: lampen, klokken en stoelen, maar ook fornuizen en afzuigkappen. Vijf must haves van Paul Roescher die naadloos aansluiten op deze industriele trend:

1. Old Wood Keukens

In een strakke moderne woning brengt een Old Wood keuken warmte, terwijl een oak line keuken een klassieke woning een stoer karakter geeft. Hout geeft sfeer, dit geldt ook voor een keuken. Steeds meer keukenkopers kiezen voor ruig en robuust hout, dit gaat ook wel onder de noemer ‘old wood’.

Old Wood keukens

2. Een fornuis mag niet ontbreken

De fornuis is het hart van de keuken. Dit zal iedere topchef bevestigen. De fornuis is ook geschikt als master piece van de keuken. Kies voor een uitgesproken fornuis die de aandacht trekt. Een investering waar u geen spijt van zult krijgen! Bekijk ook onze fornuizenstraat.

Paul Roescher keuken met fornuis

3. Een afzuigkap die gezien mag worden

De afzuigkap wordt anno 2017 niet meer weggemoffeld, maar krijgt een plekje in de spotlights. Kies voor een afzuigkap die pontificaal in beeld springt met een industriële feeling. Durft u mee te gaan met deze trend?

Paul Roescher eilandafzuigkap

4. Marmer is hip en trendy

Dacht u dat marmer verleden tijd was? Dan heeft u het mis. Marmer is weer helemaal terug in het keukenlandschap. De massieve uitstraling van marmer geeft uw keuken een nieuwe dimensie. Deze prachtige steensoort kan voor zowel de vloer als het werkblad worden gebruikt. Met name een marmeren werkblad is helemaal hip en trendy!

Paul Roescher keuken met marmeren werkblad

5. Groot, groter, grootst!

Ruig en robuust gaat hand in hand met brede kasten en lades. Door in de breedte te werken creëert u optisch gezien meer lengte in uw keuken. Waar u normaal twee kastjes of lades in de breedte had, wordt dat nu één brede kast of la, hierdoor lijkt het geheel vele malen strakker en oogt het een stuk rustiger. Een absolute aanrader voor uw nieuwe keuken!

Industrieel niet uw ding? Bent u meer van een landelijke touch? Paul Roescher heeft voor ieder type keukenliefhebber wat wils!

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

72% beveelt Paul Roescher aan!

"Paul Roescher als leverancier bezorgde ons nog meer woonplezier."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit