figure

De chique plinten maken het geheel af

Fam. Drost uit Apeldoorn

“Begin november 2014 hebben wij een mooie pvc vloer gekocht bij Paul Roescher en hebben daar een super goede service gekregen!

Tijdens het doornemen van de offerte kregen we een heerlijk kopje koffie en een stuk vers afgebakken appeltaart erbij. Ook aan onze dochter werd gedacht, zij kreeg ranja en een snoepje.

Tijdens het doornemen kregen we een aantrekkelijke prijs voor de vloer en voelde ons nergens toe gedwongen. De verkoper liet veel zien en begreep goed wat we voor ogen hadden. Tot de dag van vandaag zijn we nog steeds super tevreden op de keuze die we gemaakt hebben bij deze top zaak! De chique plinten maken het geheel af. Ze werken samen met een professioneel pvc bedrijf wat binnen een aantal uren de vloer en plinten perfect gelegd hebben!

Wij raden u aan om eens een kijkje te nemen en een tip, ga van te voren niet lunchen want er staat een super goede kok heerlijke gerechten te bereiden en wij kregen na afloop een heerlijke kom soep met brood aangeboden, van de zaak! Waar kom je die service tegenwoordig nog tegen?!

Tevreden klanten van Paul Roescher.”

De familie Drost maakte hun keuze op onze ruime afdeling PVC vloeren. Wilt u daar meer over weten? Kijk dan op deze pagina!


Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit