figure
Kookworkshops

Kookworkshop

Hebt u een Paul  Roescher keuken gekocht met daarin een combi-magnetron, een combi-oven, een combi-stoomoven of een fornuis? Dan kunt u met twee personen gratis deelnemen aan onze kookworkshop!

Extra service

De service van Paul Roescher stopt niet bij de aanschaf en aflevering van uw keuken, maar gaat juist veel verder. Paul Roescher vindt dat u optimaal moet kunnen genieten van uw keuken. Op het gebied van koken en bakken is er ongekend veel mogelijk met uw apparatuur. Hiermee wil onze professionele huiskok u graag van dienst zijn.

Waarom een kookworkshop?

In moderne apparatuur zitten veel functies waarvan veel mensen geen weet hebben. Met de juiste kennis wordt het werken met een inbouwapparaat of een fornuis veel makkelijker en leuker én levert het betere resultaten op! Tijdens de kookcursus leert u de talloze functies gebruiken voor het doel waarvoor ze ontworpen zijn. Bakken, combi-bakken, stomen en combi-stomen; het zijn allemaal geweldige functies op voorwaarde dat u ze inzet bij het juiste gerecht.

Ook voor wie zichzelf iets minder ziet als een keukenprins(es) en wie er moeite mee heeft dat de nieuwe apparatuur een andere bediening heeft dan de vorige apparatuur is de cursus een uitkomst. Op een speelse manier komt u alles over uw nieuwe aanwinst te weten - in plaats van op een zaterdag de handleiding door te moeten worstelen!

Wat is de inhoud van de workshop?

Tijdens een kookworkshopavond neemt de huiskok samen met u alle ins en outs van uw apparaat door. Samen met u gaat de kok bakken, koken en - niet te vergeten - proeven van de resultaten! U zult zien dat de mogelijkheden van uw nieuwe apparaat enorm zijn. U ontvangt praktische tips om in minder tijd een nóg lekkerder resultaat te bereiken.

De kookworkshops worden gegeven op donderdagavond en starten om 18.30 uur.
U geeft zich op voor een kookworkshop op deze pagina.

Graag tot ziens!

 

Bekijk alle workshopdata >