figure

De robuuste Koppe houtkachels

Een houtkachel in uw woning creëert sfeer en rust. In de avonduren kunt u genieten van een goed boek of een goed glas wijn bij het knisperende haardhout uit de haard. De vlammen van de haardblokken geven een magisch vuurspektakel. En zodra de temperaturen buiten dalen betekent dat maar één ding voor de fantieke stokers: de houtkachel mag weer aan! De robuuste uitstraling van een Koppe houtkachel is een aanwinst voor iedere woning.

Robuuste Koppe haard Paul Roescher

Spekstenen houtkachel

Speksteen wint aan populariteit dit jaar. Deze natuursteen is terug van weggeweest. En wij weten wel waarom. Een speksteenkachel zorgt voor een gezonde en comfortabele warmte in uw huiskamer. Daarnaast is het gebruiksvriendelijke materiaal met een langdurige warmteopslag en warmteafgifte. Dit model van Koppe is een echte must have. Ook nog eens mega duurzaam dus! U houdt extra geld over voor een lekker etentje bij de Italiaan!

Draaibare kachel Paul Roescher

Draaibaar

Ga naast industrieel en robuust voor multifunctioneel! Deze Koppe haard is 360 graden draaibaar, waardoor het vuurspektakel vanuit ieder hoek te bekijken is. Een echte eyecatcher die in geen een woonkamer misstaat. Durft u te gaan voor opvallend?

Meer inspiratie nodig?

Bij Paul Roescher hebben we altijd de nieuwste van de nieuwste houtkachels van Hoppe. Laat u inspireren door de foto's op onze website en check het volledige assortiment Koppe houthaarden in de showroom van Paul Roescher. Vragen? Neem contact op met Annetta via het formulier onderaan deze pagina!

Koppe houtkachels van Paul Roescher

Koppe houtkachels van Paul Roescher

Koppe houtkachels van Paul Roescher

Koppe houtkachels van Paul Roescher

Koppe houtkachels van Paul Roescher

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

77% beveelt Paul Roescher aan!

"... De keuken is naar volle tevredenheid geworden. En ik raad iedereen aan, koop een keuken bij Roescher!"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit