figure

La Maison keukens

La Maison keukens zijn speciaal ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar een brocante en landelijke inrichtingsstijl. De keukenarichitecten van Paul Roescher volgen alle keukentrends op de voet en ontwerpen keukens met een eigenzinnige inrichting. Door de combinatie van verschillende keukenstijlen is geen enkele La Maison keuken hetzelfde. Dus bent u op zoek naar een unieke keuken, vraag onze keukenadviseurs dan zeker naar de mogelijkheden voor uw droomkeuken.

La Maison keukens van Paul Roescher

Karaktervol en levend

Bij Frankrijk krijgt u waarschijnlijk wel bepaalde associaties. Lekker eten, geurende wijnen en dat prachtige uitgetrekte platteland. Erg sfeervol! In de serie van onze La Maison keukens proeft u direct het sfeervolle karakter. Een unieke keukenstijl! Daarnaast is het een plek om lekker te kokkerellen en samen te komen met familie en vrienden. Typerend voor een La Maison keuken is de a-symmetrie, de details als combinatie van handgrepen, Franse teksten en een mix van verschillende keukenfronten.

La Maison keukens van Paul Roescher

A-symmetrisch en sfeervol

Door gebruik te maken van een a-symmetrische keukenindeling ontstaat er speels effect in uw keuken. Sierlijke vormen, wat ook veel wordt gebruikt in landelijke Franse keukens, geven uw keuken een compleet nieuwe dimensie. Door uw La Maison keuken uit te breiden met een achterwand van keramisch parket, met een fantastisch mooie houtlook, krijgt uw keuken extra veel karakter en sfeer. Tot slot is het een trend om het keramisch parket gepotdekseld te tegelen.

La Maison keukens van Paul Roescher

Exclusief verkrijgbaar bij Paul Roescher

Normaliter zijn keukens als die van La Maison alleen verkrijgbaar bij dure speciaalzaken en interieurbrouwers. Echter bij Paul Roescher zijn de La Maison keukens bereikbaar voor iedere portemonnee. Hoe wij dat doen? Bij Paul Roescher kopen we groots in met alle schaalvoordelen van dien. Daar profiteert u weer van! Paul Roescher is lager in prijs dan waar dan ook!

Kunt u geen genoeg krijgen van deze sfeervolle La Maison keukenstijl? Dan zijn onze La Maison haarden en landelijke badkamers ook zeker een aanrader. Uiteraard bent u van harte uitgenodigd in één van onze Megastores in Apeldoorn of Rijssen om alles te bekijken. De vers gebakken appeltaart en warme koffie staan voor u klaar!

U bent van harte welkom!

Paul Roescher La Maison keuken

Maak een afspraak Bezoek onze showroom

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

73% beveelt Paul Roescher aan!

“Het grote voordeel van Roescher is dat alles onder één dak zit."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit