figure

Vakkundige montage

Wilt u vakkundige montage van uw keuken? Ons montageteam staat voor u klaar en monteert door heel Nederland. Deze meubelmakers zijn gespecialiseerd in alles wat met hout te maken heeft. Zij bouwen in de afgesproken tijd de keuken van uw dromen. Bij deze montage hoort natuurlijk automatisch het controleren van de maten.

Gratis* installatietekening

Om ervoor zorg te dragen dat alle leidingen prima op de juiste plek komen, verzorgt Paul Roescher voor u een technische tekening waarop alle aansluitpunten met de juiste wattage aangemerkt staan. Deze extra begeleiding verzorgt een vlekkeloze gang van zaken wanneer de keuken gemonteerd wordt. Dat is pas echte service!

* Voor het BUDGET-assortiment is de installatietekening optioneel  

Zelf monteren?

Vindt u het leuk om uw keuken zelf te monteren? Goed idee! De keukenmeubelen komen al voorgemonteerd aan! Daarbij is Paul Roescher één van de weinige keukenzaken waar u de garantie volledig behoudt.

Paul Roescher staat u bij met raad en daad. Zo ontvangt u onder meer een montagehandleiding. Met behulp van deze stapsgewijze beschrijving is het monteren nog nooit zo meegevallen.

Vergeet niet dat eigen montage u een aanzienlijke besparing oplevert. Dat is pas echte service!

 

maak een afspraak >   bezoek onze showroom >

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

75% beveelt Paul Roescher aan!

“Gezellig verkoopteam, fantastisch geholpen met goed advies en een perfecte prijs / kwaliteit verhouding."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit