figure
Onze haardenshowroom

Onze haardenshowroom

Een kachel of haard is uw huis is een beleving. De sfeer van de vlammen zijn warm en rustgevend. In de megastore van Paul Roescher kunt u alvast proeven van dit sfeervolle moment. In onze haardenshowroom staan diverse kachels en haarden staan voor u opgesteld en omdat u van harte welkom bent laten we er alvast een paar voor u branden. U krijgt direct een indruk hoe een kachel of haard er bij u thuis uit komt te zien. Kom u ook kijken?   

1.800 m2 haardenshowroom

De megastores van Paul Roescher beschikken over een haardenshowroom van ruim 1.800 m², welke onbetwist tot de grootste van Nederland horen. In onze showroom staan tientallen standaard en maatwerk kachels en haarden opgesteld om u een goede indruk te geven. U kunt eenvoudig alles met elkaar vergelijken. Bovendien hebben we voor ieder wat wils, want onze haarden en kachels zijn in alle stijlen en prijsklassen verkrijgbaar.

U bent van harte welkom

Heeft u vragen vragen over onze haarden of kachels? Onze adviseurs lopen rond om u van alle nodige informatie te voorzien. Uiteraard kunt u ook alvast een afspraak maken via onze website.

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht