figure
Onze haardenshowroom

Onze haardenshowroom

Wij nodigen u van harte uit in onze haardenshowroom in Rijssen. Een kachel of haard is uw huis is een beleving. De sfeer van de vlammen zijn warm en rustgevend. In de megastore van Paul Roescher kunt u alvast proeven van dit sfeervolle moment. In onze haardenshowroom staan diverse kachels en haarden voor u opgesteld en omdat u van harte welkom bent laten we er alvast een paar voor u branden. U krijgt direct een indruk hoe een kachel of haard er bij u thuis uit komt te zien. Kom u ook kijken?   

Maak een afspraak (Rijssen) >

Soorten haarden

Er zijn diverse soorten haarden. Denkt u bijvoorbeeld aan CV houtkachels, gashaarden, houthaarden en elektrische haarden. Er zijn verschillen in warmteafgifte, onderhoud en gebruiksvriendelijkheid. Bij Paul Roescher geven we u graag advies.

 

CV houtkachel Paul Roescher

CV houtkachel

 

Electrische haard Paul Roescher

Elektrische haard

 

gashaard Paul Roescher

Gashaard

 houthaard Paul Roescher

Houthaard

La Maison haard Paul Roescher

La Maison haard

Welke haard of kachel past bij u?

Weet u wat de voordelen zijn van een haard of kachel? Kijkt u dan eerst welke haard het beste in uw woning past. Wilt u de charme van een open haard of gaat u meer voor de efficientie van een gesloten haard? Past een electrische haard bij u of een nostalgische La Maison haard? 

1.800 m2 haardenshowroom bij Paul Roescher Rijssen

De megastore in Rijssen van Paul Roescher beschikt over een haardenshowroom van ruim 1.800 m², welke onbetwist tot de grootste van Nederland horen. In onze showroom staan tientallen standaard en maatwerk kachels en haarden opgesteld om u een goede indruk te geven. U kunt eenvoudig alles met elkaar vergelijken. Bovendien hebben we voor ieder wat wils, want onze haarden en kachels zijn in alle stijlen en prijsklassen verkrijgbaar. De haarden worden niet meer in onze showroom in Apeldoorn getoond.

haardenshowroom Paul Roescher

U bent van harte welkom in onze haardenshowroom (Rijssen)

Heeft u vragen vragen over onze haarden of kachels? Onze adviseurs lopen rond om u van alle nodige informatie te voorzien. Uiteraard kunt u ook alvast een afspraak maken via onze website. 

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

77% beveelt Paul Roescher aan!

"Wij willen dan ook onze verkoper bedanken voor het mooie ontwerp!"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit